• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

09:03

ZVEZDAŠI U DELIRIJUMU! Na Marakanu stiglo BRUTALNO POJAČANJE! Sve je GOTOVO, Argentinca ODALA jedna stvar!

Reuters

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI U DELIRIJUMU! Na Marakanu stiglo BRUTALNO POJAČANJE! Sve je GOTOVO, Argentinca ODALA jedna stvar!

Podeli vest

Ukoliko je i postojala sumnja, više je nema, pošto će Aleks Vigo u narednim danima staviti paraf na vernost Crvenoj zvezdi

Argentinac na Marakanu stiže sa Monumentala, na pozajmicu iz River Plate na godinu dana, kao zamena za Marka Gobeljića i da posle toliko dugog traganja Crvena zvezda reši pitanje desnog beka. "Krunski dokaz" u moderno doba praćenja prelaznog roka su uglavnom detalji na društvenim mrežama, a navijači crveno-belih primetili su da je Vigo "zapratio" Zvezdu na Instagramu, što će reći da je stvar kristalno jasna.

Upravo su mediji iz Argentine objavili da je Zvezda dogovorila sve sa Riverom i igračem, a dokumenti su "već razmenjeni" i Vigo će u toku iduće sedmice doputovati u Beograd gde će biti ozvaničena saradnja.

Aleks Vigo, rođen 1999. godine, dolazi na pozajmicu od godinu dana, dok će nakon toga Crvena zvezda imati mogućnost da ga otkupi i to za 2,2 miliona dolara u četiri rate, ali tek posle isteka pozajmice.

Foto: printscreen instagram

Aleks Vigo

Njegova plata u Ljutice Bogdana iznosiće 360.000 evra, a na Monumental je stigao pre dve godine u transferu vrednom 1,75 miliona evra iz Kolona.

Nije se, međutim, proslavio i prebačen je na klupu, pa poslat na pozajmicu u Independijete. Ni tamo nije blistao, ali se u Zvezdi nadaju da bi mogao da povrati formu iz Kolona.

Crvena zvezda je trenutno na pripremama u Turskoj i prvi meč je očekuje 15. januara protiv Lehije iz Gdanjska, dok se svi nadaju da bi Vigo mogao da bude spreman za poslednje provere u Antaliji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

pa kako je onda brutalno pojacanje,kad se nigde nije proslavio,gde god da je igrao,bice da je opet neka prevara u reziji Marina,Mrkele i Terzica......kao i vecina do sada.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija