• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

17:10

BUDUĆNOST MOJ KLUB, PODGORICA MOJ GRAD! Duško Ivanović pred ABA DERBI! Zvezda u "Morači"!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

BUDUĆNOST MOJ KLUB, PODGORICA MOJ GRAD! Duško Ivanović pred ABA DERBI! Zvezda u "Morači"!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti, uz ocenu da će njegov tim morati da odigra dobro u odbrani i strpljivo u napadu.

- Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom (Erik) i O'Brajanom (Džej Džej) je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane I vrlo strpljivo u napadu - rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u nedelju ekipi Budućnosti, u utakmici 15. kola ABA lige.

Zvezda trenutno zauzima treće mesto sa 12 pobeda i jednim porazom, dok je podgorički tim na petom mestu sa skorom 9/5.

Ovo će biti 55. meč dva tima u regionalnom takmičenju, trenutno Zvezda vodi u međusobnom skoru sa 29-25, a podgorički tim je 20 pobeda zabeležio na svom terenu.

Foto: Starsportphoto

Ivanović je tokom igračke karijere nastupao za Budućnost od 1980. do 1987. godine, a pred meč u ABA ligi prisetio se tog vremena.

- Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu 'Morača' za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sam prošao sa mojim saigračima - dodao je on.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je njihov rival doveo ozbiljna pojačanja i da će meč u hali "Morača" biti zahtevan.

- Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov - zaključio je Lazić.

Utakmica Budućnosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija