• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2023

16:53

ZVEZDA SLAVILA NA STARTU PRIPREMA! Poljaci samo RAZBESNELI crveno-bele (VIDEO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ZVEZDA SLAVILA NA STARTU PRIPREMA! Poljaci samo RAZBESNELI crveno-bele (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u prvoj proveri na pripremama u Turskoj od poljsku Lehiju rezultatom 3:1 (1:1)

Crvena zvezda je povela u ranoj fazi meča, pošto je već u 14. minutu Osman Bukari doneo prednost srpskom šampionu.

Azarov je centrirao sa levog krila, lopta je preletela sve u kaznenom, došla do Osman Bukarija koji je prihvatio odbitak i sa sedam-osam metara od stative zatresao mrežu.

Pokušali su Poljaci 11 minuta posle primljenog gola da dođu do izjednačenja, kada je Sezonijenko sa ivice kaznenog prostora tukao, međutim, Borjan je sa lakoćom ukrotio njegov udarac.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Nastavila je i Zvezda sa ofanzivom, pa je do nove prilike stigla preko Mitrovića koji je istrčao po boku i ušao u kazneni prostor na isteku 30. minuta, ipak, gađao je dalji ugao, gde je bio i Bukari, ipak, lopta je prohujala pored konstrukcije Kučijakovog gola.

Lehija je u samom finišu prvog poluvremena stigla do izjednačenja. Tekao je 40. minut kada je Kubicki "uhvatio" volej na dvadesetak metara, lopta je imala nezgodnu putanju i iznenadila kapitena Zvezde Milana Borjana. Kanadski reprezentativac bio je nemoćan u pomenutoj situaciji.

 

CRVENA ZVEZDA - LEHIJA 3:1 (1:1)

STADION: SC "Kalista". STRELCI: Bukari 14, Pjetržak autogol 71, Kangva 79 - Kubicki 40.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, L. Nikolić, Leković, Dragović, Azarov, V. Nikolić, Kanga, Ivanić, Bukari, Mitrović, Ibrahim. Drugo poluvreme: Vasiljević, Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić, Mijailović, Krstičić, Kangva, Mituljikić, Prucev, Katai, Srnić, Motika.

LEHIJA: Kučijak, Pjetržak, Tobers, Bartkovski, Kubicki, Gajoš, Zvolinski, Konrado, Maloča, Nalepa, Sezonijenko. Drugo poluvreme: Flavio, Teracino, Pila, Kastegren, Bjeganski.

U nastavku utakmice, trener Miloš Milojević promenio je kompletnu postavu, dok je prvak Srbije krenuo još agresivnije ka golu poljskog prvoligaša.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Prvu priliku propustio je Katai u 50. minutu posle kornera Mituljkića, petom je pokušao da prosledi loptu u mrežu rivala, ali je odbrana Lehije intervenisala u poslednjem trenutku i sprečila već viđen gol.

Do novog vođstva, Crvena zvezda je došla u 71. minutu. Svemu je prethodio centaršut Milana Rodića, na koji je nespretno naleteo Pjetržak i sproveo loptu u sopstvenu mrežu - 2:1.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Samo osam minuta kasnije klub sa Marakane je potvrdio pobedu. Učinio je to Kings Kangva koji je ispratio sjajnu akciju i fenomenalnu asistenciju Aleksandra Kataija, a potom preciznim šutem pogodio "malu mrežicu" za konačnih 3:1.

Narednu proveru Milojevićevi izabranici imaju u četvrtak od 13 časova, protivnik je Nefči Baku, trećeplasirana ekipa šampionata Azerbejdžana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17