• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2023

21:26

STIGLA PAKLENA KONKURENCIJA, A ON POSTIGAO EVROGOL PA LJUBIO ZVEZDIN GRB! Delije imaju NOVOG MILJENIKA! Nedavno je "UBIO" Partizan! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

STIGLA PAKLENA KONKURENCIJA, A ON POSTIGAO EVROGOL PA LJUBIO ZVEZDIN GRB! Delije imaju NOVOG MILJENIKA! Nedavno je "UBIO" Partizan! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Lazar Nikolić bio je strelac pobedonosnog gola na prijateljskom meču protv Kopra - 1:0

Uspela je Crvena zvezda da upiše i treći trijumf na pripremama u Turskoj, a nekoliko sati pre utakmice sa Koprom srpski šampion promovisao je novo pojačanje. Na pozajmicu iz River Plate stigao je Aleks Vigo koji će zaoštriti konkurenciju na desnom beku. 

Argentinac na Marakanu stiže sa epitetom kapitalnog pojačanja. Doveden je da bude prva opcija uz desnu aut-lniju, ali se čini da ni ostali igrači sa te pozicije neće odustati od borbe za mesto u timu! 

To je danas pokazao Lazar Nikolić. Novajlija iz Javora postigao je svoj prvi gol u dresu Crvene zvezde i to kakav. Spektakularno je mladi desni bek pogodio mrežu slovenačkog tima i doneo pobedu crveno-belima, te najavio da će konkurencija biti nikada oštrija. 

Foto: FK Crvena zvezda

On je, takođe, zimus stigao na Marakanu iz Javora, a njegov transfer ozvaničen je dan nakon što je sa ekipom iz Ivanjice uzeo meru Partizanu u Humskoj. I tada je Nikolić bio strelac prelepog gola koji ga je približio tituli na Marakani. 

Pored Nikolića i Viga, Miloš Milojević može da računa na Marka Gobeljića i Strahinju Erakovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija