• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

23.01.2023

07:15

LJUBIMAC NAVIJAČA ODLAZI! UPRAVA SRPSKOG ŠAMPIONA POPUSTILA POD PRITISKOM ŠTOPERA! Zvezda pušta Dragovića

Starsportphoto

Crvena zvezda

LJUBIMAC NAVIJAČA ODLAZI! UPRAVA SRPSKOG ŠAMPIONA POPUSTILA POD PRITISKOM ŠTOPERA! Zvezda pušta Dragovića

Podeli vest

Crvena zvezda dozvoliće Aleksandru Dragoviću da ode već u zimskom prelaznom roku na pozajmicu u Sampdoriju. Igrač je dva meseca molio upravu da mu dozvoli transfer u Seriju A

Uprava Crvene zvezde konačno je popustila i štoperu Aleksandru Dragoviću (31) dala dozvolu da promeni klub do kraja zimskog prelaznog roka, saznaje Informer.

Reprezentativac Austrije će najverovatnije karijeru nastaviti u Sampdoriji, kod trenera Dejana Stankovića, koji je već duže vreme zainteresovan da ponovo sarađuje da prekaljenim defanzivcem.

Poslednja šansa

Natezanje

Sampdorija bi da otkupi Dragovića na leto samo pod uslovom da opstane u Seriji A, a Zvezdi se takav rizik ne isplati
Izvor Informera

Dragović je maltene od početka prelaznog roka insistirao na tome da ode iz Zvezde jer smatra da mu je ovo poslednja šansa da igra u jednoj od najjačih liga u Evropi. Budući da je klub iz Đenove u velikim finansijskim problemima, postignut je dogovor da Dragović ode na pozajmicu.

Prema rečima našeg izvora, generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić otputovao je juče u Tursku da obavi poslednji razgovor sa igračem.

- Dragović je još na kraju polusezone otišao prvi put kod Terzića u kancelariju da traži dozvolu da ide. Tada mu je rečeno da ne može jer Zvezda mora da osvoji titulu, a on je potreban ekipi. Međutim, Aleksandar nije odustajao i skoro svaki dan je zvao nekog od čelnika kluba, vršeći pritisak da ga puste. Uprava je bila čvrsta u stavu da ne može, ali to se sad promenilo. Obaviće Dragović i Terzić još jedan razgovor uživo i ako igrač i dalje bude želeo da ide, dobiće dozvolu - objašnjava naš izvor.

Četiri od četiri na pripremama

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su juče Dinamo iz Tbilisija 3:2 (1:1) u prijateljskom meču na pripremama u Beleku. Golove za Zvezdu postigli su Aleksandar Pešić u 30. i 53. minutu, a Mirko Ivanić u 75. To je četvrti trijumf crveno-belih u isto toliko pripremnih utakmica.


Dragović će otići u Sampdoriju na pozajmicu, ali dva kluba još traže model po kojem će sklopiti posao. Đenovljani su dosad slali ponude koje uključuju besplatnu pozajmicu do leta i otkup pod uslovom da Sampdorija opstane u Seriji A.

Zapelo s otkupom

Srpskom šampionu se to ne dopada, već želi da dobije deo novca odmah, ali i da obaveže italijanski klub da otkupi Dragovića u junu bez obzira na to da li će se naredne sezone takmičiti u prvoj ili drugoj ligi.

- Sampdorija je spremna da preuzme Dragovićevu platu i plati Zvezdi 200.000 evra. Međutim, Italijani i dalje insistiraju na tome da otkupe igrača samo ako opstanu u Seriji A, što će biti teško ostvarivo. Zvezdi ne pada na pamet da pusti igrača pod tim uslovima, ispod cene i uz rizik da mu padne vrednost, pa da kasnije ne zaradi maltene ništa na njemu - dodaje naš izvor.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

Ma nije problem neka ide.odlazili su iz zvezde i bolji pa smo preživeli!!! PROBLEM JE DILETANTIZAM TERZIĆA I MRKELE KOJI SAD VEĆ POSAJE KONSTANTA.šta smo mi ?socijalna ustanova? Nađi brate tim koji može da te kupi pa idi.mi pomažemo sampdoriju??? Mi pomažemo domžale ,poklanjamo najperspektivnijeg mlasog štopera!?!?pomažemo skandinavce,poklanjamo im najboljeg strelca,A DRUGOG NI U DVA PRELAZNA ROJA NEMOŽEMO NAĆI.to nas je jesenas koštalo evrope.cenim što je terza napravio ta zvezdu,ali sad se pogubio.OČITO ON I MRKELA NISU KAPACITET DA VODE KLUB U LŠ.budi Džek i priznaj i povucite se.5 PUTA SMO PRVACI ZA REDOM.OSTVARUJEMO REZULTATEA NISMO SPOSOBNI PRODATI IGTAČA ZA REALNU VREDNOSNU CENU,A O PROMAŠAJIMA U KUPOVINI DA NE GOVORIM !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija