• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

03.02.2023

08:19 >> 08:44

ZVEZDI NIKO NEĆE UZETI NI BOD OVOG PROLEĆA! Fudbalski analitičari apsolutnu prednost daju srpskom šampionu!

Peđa Milosavljević/Srđan Stevanović

Crvena zvezda

ZVEZDI NIKO NEĆE UZETI NI BOD OVOG PROLEĆA! Fudbalski analitičari apsolutnu prednost daju srpskom šampionu!

Podeli vest

Ranko Stojić i Milorad Kosanović uvereni su da će crveno-beli dobiti sve utakmice do kraja Superlige Srbije, koja će biti nastavljena danas

Crvenoj zvezdi niko ne može da otkine ni bod u nastavku prvenstva, smatraju fudbalski trener Milorad Kosanović i analitičar Ranko Stojić.

Superliga Srbije biće nastavljena danas posle tri meseca pauze utakmicom Kolubara - Radnik (18.00, Arena 1 premijum), a 17 kola pre kraja Zvezda ima deset bodova više od drugoplasiranog Partizana.
Prolećnu premijeru srpski šampion imaće u subotu kod kuće protiv Vojvodine (16.00, Arena 1 premijum), dok će dan kasnije crno-beli gostovati Napretku u Kruševcu (14.30, Arena 1 premijum).

Foto: Starsportphoto

 

Favorit i u derbiju

Prema Kosanovićevim rečima, nevažni su i raspored, i rivali, i broj kola do kraja, jer Crvena zvezda je toliko moćnija u odnosu na sve ostale da joj baš niko ne predstavlja pretnju.

- Prvenstvo se odvija baš onako kako sam predvideo još u julu. Tada sam rekao da je gotovo i da će Crvena zvezda biti šampion. Evo koliko vidim, u tom smeru sve ide, a razlika može da bude samo još veća. To ne govorim kao navijač Crvene zvezde, jer ja to nisam. Duboko verujem da su Zvezda i Partizan najveći kočničari razvoja našeg fudbala - kaže Kosanović.


I kladionice digle ruke

Domaće kladionice nemaju kvote ko će biti šampion Srbije u fudbalu, jer očigledno smatraju da je prvenstvo rešeno. Prema rečima našeg izvora iz jedne domaće kladionice, nema poente davati kvotu na Zvezdu, jer su proračuni da ona neće izgubiti bodove.
- Uzmite recimo poslednjih sto Zvezdinih utakmica u prvenstvu i videćete da za taj period nije izgubila deset bodova, koliko trenutno ima prednost u odnosu na Partizan. U tako očiglednim slučajevima kvote se jednostavno ne daju - objasnio je naš sagovornik.

 

 

Do kraja takmičenja biće odigrana još dva večita derbija i gotovo je izvesno da će oba biti na "Marakani", što iskusni stručnjak ne vidi kao priliku crno-belih da se približe rivalu.


- Uz ovaj igrački kadar koji Zvezda ima, ne vidim kako iko može i jedan jedini bod da joj uzme. Možda u derbiju, ali ne verujem ni to - kaže Kosanović za Informer.

 

Fali zadnji vezni

Slično razmišlja i Stojić, koji vrlo studiozno prati domaći fudbal. On ne vidi u Superligi nikog ko bi mogao da izađe na crtu izabranicima Miloša Milojevića.

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

- U teoriji je sve moguće, ali u praksi promilima se meri šansa da Partizan nešto promeni u svoju korist. Ima taj derbi, ali on se igra na "Marakani". Tu je veća mogućnost da Zvezda uveća bodovnu prednost nego da je Partizan smanji. Utisak mi je da crveno-belima fali jedan ozbiljan igrač na poziciji zadnjeg veznog, a na svim ostalim pozicijama bolja je u odnosu na sve rivale iz lige - konstatuje Stojić.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
padja

pre 1 godinu

Kosanoviću šuti veze ti nemaš. Nemaš nikakvog uspjeha u sportu samo ke.aš!!!!!

Volim crno bele

pre 1 godinu

04.02.2023 u 19 sati,hahaha.Jaki vam ti vasi analiticari haaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija