• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

19:50

SJAJAN GEST ŠAMPIONA! Zvezda ugostila ranjenog dečaka sa Kosova! Stefan ODUŠEVLJEN boravkom na Marakani! (VIDEO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

SJAJAN GEST ŠAMPIONA! Zvezda ugostila ranjenog dečaka sa Kosova! Stefan ODUŠEVLJEN boravkom na Marakani! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda je remizirala na prolećnoj premijeri sa Vojvodinom, ali su pre meča protiv Novosađana crveno-beli ugostiti malog heroja sa Kosova Stefana Stojanovića

Ovaj dečak sa Kosova je ranjen na Badnji dan, živi u Štrpcu, a Crvenu zvezdu voli od malih nogu.

Iz Zvezde navode da je klub godinama unazad uz srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji, a posebnu brigu vodi o srpskim svetinjama i ljudima koji se suočavaju sa mnogobrojnim problemima.

Nažalost na Badnji dan pred pravoslavni praznik Miloš Stojanović je ranjen na Kosovu. Od tog trenutka Crvena zvezda je tražila način da mališana koji je herojski podneo strašan čin usreći. 

Tokom boravka u bolnici Stefan je uz sebe imao Zvezdina obeležja. Oporavak je na veliku radost svih tekao po planu, a kako Stefan nikada nije posetio Marakanu na klubu sa Marakane je bilo da mu tu želju ostvari i pokaže da je uvek uz ljude sa Kosova. Utakmicu koju je Crvena zvezda odigrala protiv Vojvodine na stadionu Rajko Mitić Stefan Stojanović će zauvek pamtiti.
 
Ekipa Zvezdine televizije je dan pred meč krenula po Stefana. Porodica Stojanović je po dolasku na Marakanu imala priliku da uživa u obilasku stadiona kao i samoj utakmici.

Stefan je za kameru televizije otkrio koliko mu znači potez voljenog kluba, kako je izgledao oporavak, koliku podršku je dobio iz svih krajeva Srbije, ali i koji deo stadiona Rajko Mitić je na njega ostavio najveći utisak.

 

Takođe, dobrodošlicu Stefanu je poželeo i predsednik kluba Svetozar Mijailović. Očekivao je mališan sa Kosova da će imati priliku da vidi svog omiljenog igrača Milana Borjana na terenu, međutim nije ni sanjao da će ga upoznati. Po završetku utakmice Stefan je sišao na teren Marakane, upoznao Zvezdinog kapitena ali i dobio vredan poklon, golmanske rukavice Milana Borjana

- Presrećan sam što sam posetio Marakanu i bio na Zvezdinoj utakmici. Hvala Milanu Borjanu za rukavice koje mi je poklonio, veliki pozdrav za njega - rekao je Stefan Stojanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija