• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2023

16:55

ZVEZDA ČASTI! BESPLATNO NA VEČITI DERBI! Postoji samo JEDAN USLOV!

informer.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA ČASTI! BESPLATNO NA VEČITI DERBI! Postoji samo JEDAN USLOV!

Podeli vest

Crvena zvezda odlučila je da časti svoje navijače za 169. večiti derbi protiv Partizana, koji se igra 2. marta, tako što je spremila besplatne karte za sve one koji u subotu 18. februara budu došli na Marakanu!

Naime, srpski šampion će tog datuma ugostiti Čukarički u derbiju 22. kola Superlige, a svako ko kupi ulaznicu za taj meč dobiće besplatnu za pomenuti duel sa Partizanom.

- Uslov za zvezdaše je da dođu na utakmicu protiv Čukaričkog i da očitaju ulaznicu, da bi karta za večiti derbi važila. Svako ko do karte za meč sa Čukaričkim dođe onlajn, imaće mogućnost da na odvojenom i obeleženom šalteru na stadionu, podigne ulaznicu za večiti derbi - stoji u saopštenju kluba.

Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak 17. februara u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10 do početka meča. U međuvremenu, krenula je i prodaja "onlajn" karata koje OVDE možete nabaviti u svakom trenutku.

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara
Istok: 600 dinara
Zapad: 800 dinara
Tribina Siniša Mihajlović: 1200 dinara
VIP 1: 2500 dinara
VIP 2: 2500 dinara
VIP Galerija: 4000 dinara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija