• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2023

00:22 >> 00:23

IVANOVIĆ ZAGRMEO POSLE POBEDE U DERBIJU! Došli smo po TROFEJ! Ostala je još JEDNA UTAKMICA!

Informer

Crvena zvezda

IVANOVIĆ ZAGRMEO POSLE POBEDE U DERBIJU! Došli smo po TROFEJ! Ostala je još JEDNA UTAKMICA!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde igraće u finalu Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras u Nišu u polufinalu pobedili Partizan rezultatom 83:75 (15:21, 19:23, 25:14, 24:17).

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Luka Vildoza sa 15 poena, dok su Nemanja Nedović i Filip Petrušev ubacili po 14. Fakundo Kampaco je dodao 12, a Luka Mitrović 11 poena. U ekipi Partizana najbolji je bio Džejms Naneli sa 19 poena, dok je Zek Ledej ubacio 16. Matijas Lesor je postigao 13 poena, a Kevin Panter 12.

Crvena zvezda će u finalu Kupa Radivoja Koraća igrati sa ekipom Mege, koja je ranije večeras pobedila FMP 86:67. Finale je na programu sutra od 21 sat. Novinarima se obratio trener Crvene zvezde Duško Ivanović. 

- Imam odlične igrače na terenu, a lepo i pričaju. Ovo je druga utakmica, a moramo da dobijemo tri. Sa tim mentalitetom igramo jer smo došli da osvojimo Kup. Najvažnije je da moji igrači znaju da imamo još jednu utakmicu. Biće teško, znamo Megu, moramo da budemo skoncentrisani, meč traje 40 minuta. Imamo malo vremena, ali spremićemo utakmicu. Ništa nije završeno, pokazali su večeras da su dobra ekipa. Gubili su sa velikom razlikom, a na kraju pobedili - rekao je Duško Ivanović na startu konferencije. 

Interesovalo je novinare čime Ivanović nije bio zadovoljan tokom prvog poluvremena. Ipak, ističe crnogorski stručnjak da je Zvezda imala dobar rezultat u odnosu na slabu igru. 

- Mi smo i pored loše igre imali izvanredan rezultat. To sam rekao i igračima, falila nam je agresivnost. Kada sam došao prvi dan u Crvenu zvezdu video sam da su ovi momci tvrdi, čvrsti, borci. To su večeras pokazali - dodao je strateg crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Fakundo Kampaco večeras je pokazao svoj kvalitet budući da je "dirigovao" igrom Zvezde. Obradović smatra da je Argentinac sporije otvorio meč, ali da je u nastavku pokazao o kakvom se pojačanju radi. 

- Kampaco je igrač koji je igrao na visokom nivou, pokazao je svoj kvalitet u Španiji, Evroligi, NBA ligi i pored toga što je imao ovakav indeks on može još bolje. To mora da bude cilj, to ću i tražiti od njega. Biće još bolji, u drugom poluvremenu je držao i vodio ekipu. Bio je uzbuđen na startu, ali protiv ovako jakog protivnika nije igrao  zbog toga je bio užurban - jasan je bio Ivanović. 

Nakon isključenja Duška Ivanovića pored aut linije stajao je Karles Marko. Španski strateg izneo je veliki posao na svojim leđima. 

- Ovo je pobeda stručnog štaba koliko i igrača! Čitave ekipe, niko se ne izdvaja. Kada dobijemo svi pobeđujemo, kada gubimo, svi gubimo - dodao je trener Zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija