• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2023

21:31

CIBONA VIŠE NE SME DA SE PONOVI! Duško Ivanović najavljuje meč sa Turcima! EFES JE ŠAMPION EVROPE...

Starsportphoto

Crvena zvezda

CIBONA VIŠE NE SME DA SE PONOVI! Duško Ivanović najavljuje meč sa Turcima! EFES JE ŠAMPION EVROPE...

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da srpski i regionalni šampion ima realne šanse da izbori plasman u "plej-of" Evrolige.

Crvena zvezda će od 20.30 časova u Beogradu dočekati ekipu Efesa u meču 27. kola Evrolige.

- Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak. To je kompletna ekipa sa košarkašima, koji igraju jedan na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju... Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću, koje smo imali ranije i onda da vidimo... Još imamo realne šanse za "plej-of".  Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo - rekao je Ivanović na konferenciji za medije uoči meča sa Efesom.

On je priznao da je svima teško posle poraza od Cibone u Zagrebu. 

Foto: Starsportphoto

- Svesni smo toga, da je to prošlost i da takav pristup igri nikada više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali. Mislim da ponekad neko treba da te 'lupi malo šamarčinom', da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrsto na zemlji - istakao je Ivanović i dodao da još ne razmišlja o utakmici sa Partizanom u ABA ligi.

Efes se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 12 poraza uz meč manje. Crvena zvezda je 13. sa 11 trijumfa i 15 poraza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija