• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2023

10:11

OVO JE KOŠMARNA SEZONA, ALI NISMO SE NIKADA PALILI NA TOP 8 EVROLIGE! Čović prokomentarisao novi poraz, A ZATIM PONOVO GOVORIO O PARTIZANU!

tanjug

Crvena zvezda

OVO JE KOŠMARNA SEZONA, ALI NISMO SE NIKADA PALILI NA TOP 8 EVROLIGE! Čović prokomentarisao novi poraz, A ZATIM PONOVO GOVORIO O PARTIZANU!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su se porazom od Barselone (85:79) i zvanično oprostili od šanse da se nađu među TOP 8 ekipa u Evroligi, a tu situaciiju je prokomentarisao i predsednik kluba Nebojša Čović.

Nebojša Čović je gostovao u Jutarnjem programu na RTS-u, gde je ukratko sumirao dosadašnji učinak.

- Mi snosimo najveću odgovornost. Veliki broj utakmica smo izgubili na neobičan način. Košmarna sezona, ali se mi još uvek držimo u okvirima ciljeva koje smo zacrtali. Osvojili smo jedan, pred nama su još dva trofeja. Nikad se nismo palili na fajnal ejt - rekao je Nebojša Čović.

Takođe, iskoristio  je priliku i da prokomentariše nedavna dešavanja sa "večitog derbija".

- Laici u formi ološa pozicionirani u košarci nam pripisuju rekreativna takmičenja i da Zvezda ima ne znam koliko para. Sve što je probano na nama ove godine smo dobro izdržali - zaključio je Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 1 godinu

AHAHAHHAHAA PA OVAJ COVEK JE TAKAV KLOVN GORI JE OD ZELENSKOG AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHA,LOPINO JEDNA HTEO SI EVROLIGU DA SLAZES,PA NIJE TI OVO NAMESTENA NASA TRANVAJ LIGA

Raka

pre 1 godinu

Dobro je, izborio se za kaznu Lesoru, uspeh je to.

Sini

pre 1 godinu

Ja sad zvezdas al i ti si Čovicu kancer srpskog sporta. Lopov bio i ostao.

JA

pre 1 godinu

Питање за Човића.. јел за лошу сезону крив можда КК ПАРТИЗАН, можда Остоја Мијаиловић или Лесор?

Melita Sudzum

pre 1 godinu

Stoko ciganska, gnjido ljudska, lopino lopovska, j...m i tebe i redakciju koja izdaje tvoje baljezgarije i sve ispane glave koje te podrzavaju. Zasto igras EL ako se ne palis na play off. Kada vas budemo jebali i u vasoj ABA ligi prestaces da se palis i na ABA ligu.

Ratko

pre 1 godinu

po ko zna koji put ovo smece laze hteo je Evroligu da slaze sad laze navijace ,pogledaj sta si pisao klosaru jedan

Boki

pre 1 godinu

Mislim da je vreme da dođu ljudi koji se "pale" na top 8,dojadilo mi je da gledam jaku Zvezdu koja igra prosečno u Evroligu, vreme je za veliki iskorak! Sačuvati trio Nemanju, Vildozu i Kampaca uz Mitrovića i Petruševa i eventualno Dobrića svi ostali mogu da idu a dovesti Kalinića i proverene košarkaše koji neće dozvoliti ovakvu sezonu trenera Ivanović naravno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17