• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

16:00 >> 18:57

BEZDUŠNA ZVEZDA SE OBRUKALA U KRUŠEVCU... Napredak prekinuo POBEDNIČKI niz crveno-belih! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

BEZDUŠNA ZVEZDA SE OBRUKALA U KRUŠEVCU... Napredak prekinuo POBEDNIČKI niz crveno-belih! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Napretkom u Kruševcu u okviru 27. kola Superlige Srbije - 1:1 (0:1).

Šampionska trka u Superligi davno je završena, a posledicu toga videli smo danas u Kruševcu. Delovalo je da novi-stari šampion bod Bagdal nije došao da se nadigrava već da odradi posao. Malokrvnost je košatala Zvezdu trijumfa na jugu Srbije, ali na sreću Miloša Milojevića današnji mršav remi sa Napretkom neće imati ozbiljnije posledice - 1:1 (0:1). 

Rešio je Miloš Milojević da kombinuje u Kruševcu i šansu da igračima koji su imali manju minutažu ove sezone. Želeo je, verovatno, tima Milojević da razbudi igrače koji su bili van fore tokom proleća, a ta odluka ga je skupo koštala. Van stroja su ostali Milan Borjan, Gelor Kanga, Milan Rodić, a u drugom poluvremenu šansu su dobili Srđan Mijailović i Aleksandar Katai. Bilo je to dovoljno Zvezdi da izbegne poraz, ali ne i da obezbedi novi trijumf. 

Morao je Milojević da menja već u 22. minutu nakon što je zbog povrede van terena morao Veljko Nikolić. Kreativni vezista se posle starta požalio na bolove u zadnjoj loži te je šansu iznenada dobio Slavoljub Srnić.

Tokom prvih pola sata igre nije bilo prilika ni na jednoj strani, Zvezda je imala daleko veći posed, ali bez konkrentnog učinka sve do 38. minuta. Iskoristio je tada Mirko Ivanić sjajan centaršut Osmana Bukarija nakon kontranapada i matirao Petrića. 

Raspalila se tada igra pod Bagdalom, a šansu da reši utakmicu nekoliko trenutaka kasnije imao je Osman Bukari. Reprezentativac Gane slavo je reagovao i umesto da proigra Erakovića rešio je da šutira te je Petrić lako zaustavio njegov udarac. 

Foto: Starsportphoto©

Drugo poluvreme nije donelo ništa novo. Napredak je pojačao tempo, ali je Zvezda uspela da ga "umrtvi" i mirno sačeka završnicu. Šansu da reši meč imao je Aleksandar Katai u 75. minutu kada je pogodio stativu. Stigla je crveno-bele ubrzo kazna za malokrvnost, a Napredak je dobio poklon za borbenost. 

Nakon rikošeta u kaznenom prostoru Crvene zvezde lopta je stigla do rezerviste Bojana Matia koji je iz voleja probušio Nikolu Vasiljevića i postavio konačnih 1:1.

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA  1:1 (0:1)

Strelci: Matić 84 - Ivanić 38
Stadion Mladost, Kruševac    Sudija: Milan Mitić

Napredak: Petrić - Jovanović, Kerkez, Đeković, Krstić - Đ. Jovanović, Knežević, Šarić, Stanković, Vukajlović - Čečarić

Crvena zvezda: Vasiljević - Vigo, Eraković, Dragović, Azarov - Kangva, Nikolić - Bukari, Ivanić, Mitrović - Pešić

UŽIVO: 

Drugo poluvreme: 

90. minut - Igraće se još pet minuta. 

84. minut - GOOOOOOOOOOL! Nerešeno je u Kruševcu, tek što je Matić ušao na teren odmah je doneo izjednačenje Kruševljanima! Sjajno je reagovao napadač Čarapana u kaznenom prostoru nakon loše reakcije Jovana Mijatovića - 1:1!

75. minut - STATIVA! Iskoristio je Aleksandar Katai svoje iskustvo, nadmudrio odbranu Napretka i iz teške situacije šutirao ka golu Petrića. Ipak, okvir gola sprečio je Magika da reši pitanje pobednika u Kruševcu, ostaje 0:1!

70. minut - Aleksandar Katai i mladi Jovan Mijatović igraće od 70. minuta umesto Bukarija i Mitrovića!

65. minut - Dobra akcija Zvezde preko Mirka Ivanića, lopta je stigla do Aleksandra Pešića, ali je loše šutirao napadač crveno-belih! 

61. minut - Svim silama se domaći trude da nadoknade zaostatak protiv Zvezde, ali im nikako ne polazi za rukom budući da crveno-beli kontrolišu dešavanja pod Bagdalom. 

57. minut - Ponovo je Napredak zapretio crveno-belima, ovoga puta preko Šarića koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Dragović uspeo da izblokira njegov udarac! 

52. minut - Čini se da je Napredak rečen da se "pobije" sa crveno-belima! Domaći su konkretniji na startu drugog dela igre, ali golova još uvek nema! 

48. minut - Dobar nalet Napretka, imaće domaći odmah korner nakon što je Srnić panično izbacio loptu van terena. Ipak, loše je loptu iz ugla ubacio Jovanović, ostaje 0:1!

Foto: Starsportphoto©

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! 

43. minut - Otvorenije igra Napredak od gola crveno-belih, sada je u dobroj situaciji bio Stefan Jovanović u kaznenom prostoru Zvezde, ali je vezista domaćih katastrofalno šutirao! 

41. minut - Nova šansa i novi promašaj Osmana Bukarija. Bio je internacionalac iz Gane u dobroj situaciji, imao opciju da proigra Pešića i Erakovića, ali je rešio da sam završi akciju i pogrešio je, ostaje 0:1!

38. minut - GOOOOOOOOOOOL! Vodi Crvena zvezda posle ivrsne kontre. Svemu je prethodio loš šut Nikole Kneževića iz sjajne pozicije, sevnula je kontra gostiju preko Bukarija koji je na drugoj strani pronašao Mirka Ivanića, a Zvezdin ofanzivac uspeo je da matira Petrića za 0:1!

34. minut - Razigrali su se crveno-beli i još jednom pripretili Petriću u kratkom roku! Ponovo je Osman Bukari bio u centru pažnje, sada je ofazivac Zvezde daleko bolje šutirao, ali je golman Napretka brilijantno reagovao - 0:0!
 

Foto: Starsportphoto©

31. minut - VELIKA ŠANSA! Uspela je Crvena zvezda napokon da pronađe pukotinu u odbrani Napretka, Vigo je na drugoj strani pronašao Pešića koji je "makazicama" asistirao do Osmana Bukarija, ali je reprezentativac Gane užasno šutirao glavom! 

29. minut - Sada zanimljiva situacija pred golom Napretka, Azarov je centrirao na Aleksandra Pešića, ali je golgeter crveno-belih napravio faul u napadu! Nije se ta odluka svidela Pešiću pa je dobio opomenu od glavnog arbitra Milana Mitića zbog prigovora, ostaje 0:0!

24. minut - Sevnula je kontra Crvene zvezde preko Aleksa Viga, ali je izuzetno loše reagovao Argetninac koji je loptu predao u noge Krstiću... Propala je dobra šansa gostiju pod Bagdalom! 

20. minut - Moraće Miloš Milojević da napravi prinudnu izmenu, Nikolić neće moći da nastavi utakmicu, a na terenu je umesto njega Slavoljub Srnić! 

18. minut - Čini se da je Veljko Nikolić doživeo ozbiljnu povredu zadnje lože. Nakon jednog starta uhvatio se Zvezdin vezista za bolno mesto, potom pao na travu i odmah pozvao lekarski tim da uđe na teren...

Foto: Starsportphoto©

14. minut - Mogla je ovo da bude dobra šansa za Crvenu zvezdu. Ivanić je uočio Aleksa Viga koji je pronašao prostor između linija, ali je na vreme reagovao Đorđe Jovanović i presekao dodavanje! 

9. minut - Sve vreme se igra na polovini Napretka na startu meča, Crvena zvezda ima kontrolu lopte, ali za sada opasnosti po gol Petrića nema! 

5. minut - Prvi prodor Irakli Azarovija po levoj strani, bek Zvezde ubacio je loptu u kazneni prostor gostiju, ipak, na mestu je bio Vukajlović koji otvara kontru svojoj ekipi, ali je na mestu bio Veljko Nikolić - 0:0!

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreću domaći fudbaleri. Odmah duga lopta na Bojana Čečarića, ali je napadač Napretka bio u ofsajdu! 

16:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 27. kola Superlige Srbije između Napredka i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 1 godinu

Ko si TI da kažeš ko se obrukso..TI..koji pošeš za tabloid!!! Medo kad bideš i Politici ili Žurnalu ili ozbiljnom sportskom listu...radiš kod Dragana koji za 50 dinara prodao i mamu i tatu i Srbiju

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija