• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

19:02

NEKI NISU SPOSOBNI DA NOSE ZVEZDIN DRES, JAČI SU NA PRIČI NEGO NA DELU! Milojević BESAN KAO RIS nakon remija u Kruševcu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NEKI NISU SPOSOBNI DA NOSE ZVEZDIN DRES, JAČI SU NA PRIČI NEGO NA DELU! Milojević BESAN KAO RIS nakon remija u Kruševcu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je izuzetno nezadovoljan nakon remija u Kruševcu.

Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde odigrali su večeras bez pobednika, 1:1 (0:1) u meču 27. kola Superlige Srbije. Crvena zvezda je povela golom Mirka Ivanića u 38. minutu. Domaći fudbaleri su uspeli da izjednače u 85. minutu pogotkom Bojana Matića.

Želeo je Miloš Milojević da "rotira" sastav u Kruševcu i da šansu igračima koji su igrali manje tokom proleća. Ipak, utisak je da rezervisti crveno-belih nisu opravdali poverenje, a takav stav odmah nakon utakmice izneo je i trener Zvezde. 

- Napredak me nije iznenadio. Ova utakmica mi je dala potvrdu ko je spreman, a ko nije da nosi dres Crvene zvezde! Nažalost ima igrača koji su jači na priči nego na delu, to se odrazilo. Čestitam momcima iz Kruševca, bili su i igri, birali smo loše odluke i nismo zatvorili utakmicu kada je trebalo - rekao je Miloš Milojević. 

Foto: Starsportphoto©

Crveno-beli u prvi na tabeli SLS sa 73 boda, dok je Napredak deseti sa 27. Crvena zvezda će u narednom kolu domaćeg šampionata dočekati Mladost iz Novog Sada, dok će Napredak gostovati Kolubari u Lazarevcu. Sada sledi dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza, a potom i nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija