• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

16:06

VILDOZA OSTAJE! STIGAO DEMANTI IZ ATINE! Zvezda čuva svog ARGENTINCA!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

VILDOZA OSTAJE! STIGAO DEMANTI IZ ATINE! Zvezda čuva svog ARGENTINCA!

Podeli vest

Argentinski reprezentativac Luka Vildoza ne nalazi se na radaru Panatinaikosa, saopštio je grčki velikan.

Kao bomba odjeknula je vest da je Panatinaikos nakon utakmice protiv Crvene zvezde bacio oko na Luku Vildozu. Argentinac igra sjajno ove sezone u srpskom velikanu i utisak je da mu na kraju sezone, ukoliko odluči da napusti Mali Kalemegdan, neće manjkati ponuda. Ipak, iz Atine sada stiže demanti - Panatinaikos nije zainteresovan za Vildozu. 

Naime, grčki "Live Sport" objavio je priču da Vildoza ima dogovor sa Panatinaikosom, ali su se sada oglasili čelnici Zelenih koji su ekspresno demantovali glasine. 

- Panatinaikos u razmatranje uzima sve vrhunske igrače, na nivou Luke Vildoze, ali sve preko toga, da postoji dogovor i da je išta potpisano, to su naučno-fantastični scenariji iz novinarskih umova - stoji u saopštenju Panatinaikosa. 

Pomenuti portal preneo je da je Vildoza potpisao i predugovor sa Panatinaikosom, te da su Zeleni spremni da iskoriste otkupnu klauzulu koju Argentinac ima sa Crvenom zvezdom. Ipak, iz OAKA Arene brzo je stigao odgovor po kom se navodi da od njegovog dolaska u Atinu nema ništa. 

Foto: Starsportphoto©

Luka Vildoza je u Crvenu zvezdu stigao sredinom oktobra, a sa beogradskim klubom potpisao je dovogodišnji ugovor. Argentinac se vrlo brzo uklopio u sistem i "kupio" srca vatrenih navijača. U decembru je proglašen za MVP-a meseca u Evroligi, ali je njegovu sjajnu formu prekinula povreda  zadnje lože koju je obnovio na meču protiv Baskonije sinoć. 

Na Malom Kalemegdanu se nadaju da će Vildoza ostati član Zvezde i naredne sezone budući da se radi o jednom od najboljih plejmejkera Evrope. Ipak, nema sumnje da će crveno-belima biti teško da se izbore sa bogatim ponudama iz inostranstva. Ipak, na ruku ide činjenica da Vildoza uživa u Srbiji te da je nedavno govorio da bi voleo dugoročnu saradnju sa Zvezdom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija