• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

29.03.2023

13:47

MILOJEVIĆA SMENJUJU, ON ZA INFORMER PORUČUJE: I dalje sam trener Zvezde, radiću svaki dan kao da zauvek ostajem u klubu

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILOJEVIĆA SMENJUJU, ON ZA INFORMER PORUČUJE: I dalje sam trener Zvezde, radiću svaki dan kao da zauvek ostajem u klubu

Podeli vest

Hoću da osvojim sa Crvenom zvezdom titulu i Kup, pa onda mogu i da odem, kaže za Informer trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

Kao bomba odjeknula je vest da je uprava Crvene zvezde pregovarala sa trenerom Makabija iz Haife Barakom Baharom i da će on od leta preuzeti crveno-bele. Ovakve novosti ne prijaju aktuelnom treneru srpskog šampiona Milojeviću, ali se sa njima nosi kao profesionalac. Jutro je proveo na treningu sa prvotimcima i planira da radi kao da će zauvek voditi Zvezdu. 

U izjavi za Informer, poručuje da njemu niko ništa zvanično nije rekao i da planira do kraja da odradi ugovor.

Foto: Starsportphoto

Miloš Milojević

- Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba - jasan je Milojević.

On ističe da mu rukovodstvo nije ništa zvanično saopštilo i da nema razloga da se informiše iz medija.

- Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran - zaključio je Milojević za Informer. 

Prema našim saznanjima, znao je trener crveno-belih da uprava već mesecima razmišlja o nekom drugom treneru. Predočili su mu to i sportski direktor Mitar Mrkela i šef skauting službe Marko Marin. Veruju da je odličan trener, ali da mu fali iskusto. Prema rečima našeg izvora bliskog sportskom sektoru, šefu stručnog štaba nagoveršteno je da bi do promene moglo da dođe

- Mrkela i Marin saopštili su Milojeviću da ga izuzetno poštuju i cene, da ga doživljavaju kao trenera pred kojim je velika karijera, ali da mu je u ovom trenutku neophodno iskustvo vođenja velikih utakmica. Poslednjom utakmicom u grupnoj fazi Lige Evrope, koju je Zvezda izgubila od Monaka u Monte Karlu (4:1) nisu bili zadovoljni, odnosno ona im je bila pokazatelj da moraju nešto da promene pre Lige šampiona. Verovatno ne bi tražili novog trenera kada bi ih naredne sezone čekala Liga Evrope - zaključio je naš izvor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Moj Milojeviću...ti govoriš o interesu kluba...nema tu interesa kluba...radi se o interesu Terzića i mafije. Treba novac oprati. A najlakše se novac pere, kad dovodiš trenera. Ne igrača, nego baš trenera. Navodno dobrog trenera, čak ga i Terzić proglasi za najboljeg...odvoje su veliki novci za "najboljeg" trenera, a taj trener na ruke dobije 25% od te sume. Ostatak se legalno opere kroz poverljive bankovne račune...Ali sve na stranu...koji će Zvezdi ku*ac bolji trener od Milojevića? Čovek osvojio prvenstvo i to na pola sezone, osvojiće i kup, "promenio" 3 trenera Partizana...Zato je Srbiji preko potrebno Nezavisno pravosuđe, a ne današnje američko Pravosuđe, koje je uzgred rečeno kreirao najveći (po visini) i njima najdraži navijač Crvene Zvezde.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17