• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

10:55

MILIONI NA STOLU, PADA REKORD NA "MARAKANI"! Ovo još niko nije uradio, zna se koliko Zvezda nudi Izraelcu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILIONI NA STOLU, PADA REKORD NA "MARAKANI"! Ovo još niko nije uradio, zna se koliko Zvezda nudi Izraelcu!

Podeli vest

Izraelac Barak Bahar prvi je pik Crvene zvezde, koja traži pravog trenera za Ligu šampiona, a navodno je šampion Srbije spreman duboko da zavuče ruku u džep.

Pregovori sa Baharom, inače dželatom crveno-belih prošlog leta u evropskim kvalifikacijama, vode se već nekoliko nedelja. Navodno su, kako prenose Izraelci prvi kraju, a sve bi trebalo da bude finiširano kad se završi sezona u kojoj je na dobrom putu da odbrani titulom sa Makabi Haifom. Naravno, ukoliko tokom narednih meseci ne dođe do preokreta. 

Baharu milioni

Crveno-beli nude Izraelcu veću platu nego što ima Miloš Milojević, ali veću i nego što su imali Vladan Milojević i Dejan Stanković. Kako prenosi Mondo Zvezda je ponudila Baharu najveći trenerski ugovor u istoriji srpskog fudbala - platu od milion evra po sezoni, uz ugovor do leta 2025. godine. Vladan Milojević imao je ugovor od 800.000 evra, a Dejan Stanković 600.000. Bahar trenutno u Haifi dobija 350.000 evra godišnje, a Izraelci novim ugovorom ne bi mogli da pariraju Zvezdi, jer ne mogu da mu ponude više od 500.000 evra. 

Foto: Starsportphoto

 

Izraelski mediji su u sredu objavili ekskluzivne fotografije delegacije crveno-belih posle pregovora sa Baharom u Tel Avivu. Istina, Bahar nije na objavljenim fotografijama za stolom sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, finansijskim direktorom Markom Petrovićem i šefom skaut službe Markom Marinom. Ali, crveno-beli su tom prilikom razgovorali sa menadžerom izraelskog trenera.

- Bahar je postao veoma cenjen trener u inostranstvu i kao rezultat toga su stigle i ponude. Ima ugovor za još jednu sezonu u sadašnjem timu, gde ga veoma cene i još nije potpisao, moraće da dobije blagoslov Jakova Šahara da bi bio oslobođen ugovora. Prvi čovek kluba je već pokazivao da ne stoji na putu onima koji dobiju ponudu iz inostranstva - prenosi su izraelski mediji.

Nije na odmet pomenuti da bi crveno-belio mogli da dobiju i konkonkurenciju. Kako je rečeno Informeru za Bahara su zainteresovani Olimpijakos i Anderleht, ali je ipak šampion Srbije treneru najinteresantnija opcija.

Makabi se oprašta od Bahara

Makabi iz Haife, koji trenira Bahar, ne krio razočaranje zbog odlaska trenera. Šampion Izraela već razmišlja o njegovoj zameni. "One" piše da će Bahar u Beograd sa sobom povesti asistenta Gaja Carfatija, kondicionog trenera Dror Šimšon i trenera golmana Gaja Vajsingera.
- Ovo nije idealna situacija, ali nadam se da možemo da neutrališemo svu ovu buke oko terena. Uoči teške nedelje koja nas čeka. Za nas je trenutno najvažnije da osvojimo prvenstvo i treću titulu - poručuju čelnici Makabija.

- Barak nije glup, ne bi sebi dozvolio da sedi usred Tel Aviva sa ljudima koji žele da ga angažuju i to baš pred utakmicu protiv Ber Ševe, koja je derbi kola i igra se za vikend. Njegov agent se sastao sa ljudima iz Crvene zvezde i pregovarao. Ono što znam je da se Baharu dopada cela priča vezana za srpski klub i razumem da neće da se oglašava i da se bavi time u ovom momentu, jer je maksimalno usresređen da osvoji šampionsku titulu. Ova nedelja je od velike važnosti za njega i klub - poručio je za Informer.rs Gidi Lipkin.

Aktuelni trener Crvene zvezde Miloš Milojević oglasio se i kratko poručio da je pročitao da rukovodstvo pregovara sa Baharom. Zvezda je poručila da o treneru neće pričati do juna, pa to što nema zvaničnog demantija iz kluba dovoljno govori da Barak Bahar nije samo čaršijska priča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Neko iz Crvene Zvezde će morati u zatvor zbog lopovluka neviđenih razmera. Zvezda nije privatni klub, pogotovo ne klub u vlasništvu mafijaša Terzića, pa da se razbacuje parama, bez ikakve odgovornosti. Kakav Bahar, kakvi bakrači...radi se o "legalnom" pranju novca. Svaki naš trener je bolji od tog Bahara, ali očito da Terzića neko debelo štiti. Ovo je predmet za "nezavisno" američko pravosuđe koje deluje u Srbiji, a ne progon dokazanog patriote i Srbina od glave do pete D.J.Vučićevića.

milankukic

pre 1 godinu

auuu koji smo mi ludaci odbacujemo nase trenere i uvozimo strane ali me interesuje koji stranac je nesto postigo kod nas a mi ih placamo nenormalno -Mateus*-Grof i da ne nabrajam a nas LJupko Petrovic titulu sampiona SVETA I DA nenabrajam

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija