• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.05.2023

15:31

UZNEMIRUJUĆE VESTI ZA NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE! Povredio se budući prvotimac

reuters

Crvena zvezda

UZNEMIRUJUĆE VESTI ZA NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE! Povredio se budući prvotimac

Podeli vest

Užasne vesti, povredilo se veliko pojačanje Crvene zvezde. Fudbaler praške Slavije Piter Olajinka, koji će od leta nastupati za Crvenu zvezdu povredio je tetivu. I to na kakav bizaran način.

Slavija je na svom terenu igrala protiv Hradeca (1:1), a Olajinka je bio u sastavu od početka. Međutim, on je u 31. minutu udario u reklamu pored terena i tu je za njega bio kraj. Trener Jindrih Trpiškovski odmah ga je zamenio, jer nije želeo da rizikuje da se stanje brzonogog Nigerijca dodatno pogorša. Nakon meča, trener je bio ljut na organizatore utakmice.

Foto: Reuters

Piter Olajinka

- Taj baner je bio užasno loše postavljen. Teško je pao Piter, sada ima problem sa tetivom. Više ćemo znati nakon pregleda i magnetne rezonance - objasnio je Trpiškovski.

Ovakav razvoj situacije mogao bi da uznemiri rukovodstvo, ali i navijače Crvene zvezde, jer je Olajinka predstavljen kao jedno od kapitalnih pojačanja za mečeve Lige šampiona. On je u januaru potpisao ugovor sa crveno-belima i obavezao se da im se pridruži na kraju sezone. Ugovor je potpisan do leta 2026. godine i sportski sektor srpskog šampiona puno nade polaže u ovog igrača.  Krilni fudbaler je u tekućoj sezoni do sada na 33 meča u svim takmičenjima dao 17 golova uz sedam asistencija.

Osim krilnog napadača iz Slavije i veziste Kopenhagena Marka Stamenića, Crvena zvezda će dovesti najmanje još tri pojačanja. O tome je nedavno pričao generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je osim pomenute dvojice, najavio i jednog defanzivnog veznog, jednog napadača i jedan ofganzivni igrač koji bi igrao iza klasičnog napadača. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija