• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

19.05.2023

12:47 >> 13:06

ZVEZDA POTVRDILA SARADNJU SA BARAKOM! Informer otkriva koliko će Izraelac zarađivati na "Marakani"

printscreen

Crvena zvezda

ZVEZDA POTVRDILA SARADNJU SA BARAKOM! Informer otkriva koliko će Izraelac zarađivati na "Marakani"

Podeli vest

Sada je definitivno - trener Barak Bahar preuzeće ekipu Crvene zvezde. Informer vam otkriva detalje saradnje Izraelca sa srpskim šampionom.

Mesecima je već izvesno da aktuelni trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević neće voditi ekipu naredne sezone. Juče je to postalo i zvanično, kad je sa upravom otišao na ručak, na kojem mu je uručena zahvalnica za sve što je uradio za klub. Nakon toga, ništa više ne sprečava crveno-bele da obelodane da su napravili dogovor sa dosadašnjim trenerom Makabija iz Haife, Barakom Baharom.

Foto: reuters

Barak Bahar

Pažnju odgovornih sa "Marakane" privukao je prošle sezone u plej-ofu Lige šampiona, kada je u dvomeču eliminisao Crvenu zvezdu. Početkom aprila ove godine, otputovala je ekspedicija crveno-belih u Izrael i ušla u pregovore sa iskusnim stručnjakom.
Prema saznanjima Informera, Baraku će se za vreme boravka u srpskom klubu na račun sliti milioni evra.
- Barak je osvojio titulu sa Haifom i za vikend će mu biti upriličena prosla na kojoj će se rastati sa klubom i igračima. Sledeće nedelje doputovaće u Beograd. Posao je već sklopljen na tri godine, a Barak će imati platu 700.000 evra. To je samo za njega, dok će za stručni štab zarađivati oko pola miliona evra po sezoni - objašnjava naš izvor.
Izraelca od septembra očekuje grupna faza Lige šampiona, a Crvena zvezda ne planira tamo da bude samo puki učesnik.

Ideja je da bude konkurentna i Barak bi potencijalno mogao da zaradi dodatne milione kroz bonuse.
- Barak je insistirao da bonusi ostanu poslovna tajna, ali reč je o izuzetno visokim sumama, većim od plate. Naravno, nisu za sve isti. Ako prođe u nokaut fazu Lige šampiona, dobiće pravo bogatstvo. Nešto manji je bonus za prolazak u Ligu Evrope, titulu i Kup - ističe naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Barak je imao još godinu dana ugovor sa izraelskim klubom, tako da je Crvena zvezda morala da plati obeštećenje. Uprava sa "Marakane" ponudila je najpre 200.000 evra, ali su iz Makabija tražili milion evra. Do kraja su popustili i jedni i drugi.
- Jasno je i njima u Makabiju bilo da Barak hoće da ide, tako da nisu mogli da ostanu pri stavu od milion evra, ali nisu ni hteli da ga puste tek tako da ode. Na kraju je cifra bila bliža onom što je Zvezda ponudila - zaključio je naš izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krivi

pre 11 meseci

Brzo ćeš ti Terziću u zatvor. A bogami i tvoj gazda.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17