• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

13:14

BARAK OTKRIO ŠTA JE TRAŽIO TERZIĆU! Posao je zavisio od Đokovića!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BARAK OTKRIO ŠTA JE TRAŽIO TERZIĆU! Posao je zavisio od Đokovića!

Podeli vest

Crvena zvezda u ponedeljak je na "Marakani" promovisala novog trenera Baraka Bahara, koji je po dolasku u klub tražio meč sa Novakom Đokovićem.

Našalio se novi stručnjak šampiona Srbije, koji je kao dete igrao tenis. Ali, s obzirom na to da sada živi u rodnom gradu verovatno najboljeg tenisera ikada, naravno da želi da izađe na crtu Novaku.

- Terzić je dva puta dolazio u Izrael zbog mene, mnogo su verovali u mene i moj štab, znaju sve o meni, da sam igrao tenis kao dete. Rekao sam u šali da ću doći u Zvezdu ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem - nasmejao se Bahar, a nema sumnje da će mu Zvezda i Nole ispuniti želju.

Foto: Starsportphoto

 

Impresioniran je onim što je video po dolasku u Zvezdu. 

- Uzbuđen sam što sam ovde, srećan sam što vidim nova lica, hvala vam za dobrodošlicu. Kada dođete u veliki klub kao što je Zvezda, sa velikom istorijom, posetio sam muzej, impresioniran sam svime što sam video.  Glavni ciljevi za mene je da napravimo dobre rezultate u grupi u Ligi šampiona, znam da možemo to da uradimo, za mene je ovo drugi put da učestvujem u ovom takmičenju, moj DNK se poklapa sa DNK klubom, a to je napadački fudbal i pobede - rekao je Barak Bahar.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Barak Bahar je ove sezone odbranio titulu prvaka Izraela sa Makabijem iz Haife, a uz to je taj klub vodio i u Ligi šampiona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija