• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

01.06.2023

10:13

NIJE SAMO BORJAN DOBIO POZIV SA IZRAELSKOG BROJA: Evo koje fudbalere je zvao Barak Bahar

printscreen

Crvena zvezda

NIJE SAMO BORJAN DOBIO POZIV SA IZRAELSKOG BROJA: Evo koje fudbalere je zvao Barak Bahar

Podeli vest

Posle kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, poziv od novog trenera Baraka Bahara dobilo je još nekoliko fudbalera, saznaje Informer. Katai će morati više da trči, Kangva bolje da igra defanzivu, dok za Rodića veruje da može da ga vrati na nivo od pre nekoliko godina. Na tapetu su bili i Kanga, Ivanić, Pešič...

Bahar od prvog dana počeo da zavodi red. Posle Milana Borjana, kojem je novi trener Barak Bahar telefonom saopštio da ga ne vidi kao prvog golmana, na tapetu se našlo još nekoliko prvotimaca Crvene zvezde.

Prema našim saznanjima, poziv je obavljen i sa krilnim napadačem Crvene zvezde Aleksandrom Kataijem. Bahar se vratio u Izrael, a onda je pozivao sve za koje veruje da bi trebalo da im ukaže na određene stvari. U principu, Kataiju je rekao ono što i sam igrač već zna - da mora više da trči ako hoće da igra u Ligi šampiona.

Foto: Starsportphoto

Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić i Barak Bahar

- Katai je jedan od najboljih igrača lige, ali to Baharu neće značiti mnogo u Ligi šampiona ako igrač ne bude trčao. Moraće dobro da se spremi, da bude u dobroj formi i trči više, inače će biti na klupi. Barak mu je jasno rekao da to što on sad radi nije dovoljno za elitni rang takmičenja. Takve stvari se rade, treneri uvek pričaju sa igračima i ukazuju im na mane. Ovaj put je to izazvalo pažnju, jer je Barak nov trener, maltene se ne poznaju i zvao je igrače na video poziv kad se vratio u Izrael - objašnjava naš izvor.

Osim Kataija, poziv sa izraelskog broja dobili su i Kings Kangva, Gelor Kanga, Milan Rodić, Aleksandar Pešić i Mirko Ivanić.

Foto: Starsportphoto©

Igrači Crvene zvezde strepe od poziva iz Izraela

- Zvao ih je većinu, makar ove što su bili nosioci igre. Kangvi je zamerio što se malo uključuje u defanzivne zadatke i sugerisao mu je da bi to trebalo češže i bolje da radi. O Milanu Rodiću ima dobro mišljenje, čak veće nego igrač sam o sebi. Uveren je da je levi bek fudbalski kvalitetan, ali da je rastrojen. Veruje da može da ga vrati na pređašnji nivo ako uspe da mu fokus sa eventualčnih privatnih problema ili onoga što ga muči prebaci na fudbal. Ivanić i Kanga su dobili pohvale. Nije imao ništa posebno da im zameri. Kod Kange obožava što igrač trči u proseku po 12, 13 kilometara po meču. Voli takve igrače. Pešića poznaje iz Izraela i upoznat je sa njegovim fudbalskim kvalitetima, ali mu je rečeno da ne sme kritike da prima k srcu, jer mu to utiče na igru - zaključio je naš izvor.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Bahar je sa igračima proveo jako malo vremena, kad je došao u Beograd na potpisivanje ugovora. Prisustvovao je proslavi titule i jedina utakmica koju je gledao bila je ona crveno'belih protiv  Novog Pazara (2:2). Jasno je da tu nije mogao mnogo toga da vidi, tako da nema sumnje da se dobro informisao o svakom pojedincu. Na prvi pogled delovalo je da praktično neće imati kontakt sa igračima do početka priprema 19. juna, ali prevarili su se svi prvotimci koji su pomislili da će bezbrižno uživati u odmoru. Usledili su pozivi za podizanje tenzije. 

- Od trenutka kad je prihvatio da bude trener Crvene zvezde, Barak je gledao sve mečeve srpskog šampiona. Gledao je i neke ranije, a onda ih sa pomoćnicima analizirao. Tako je izvukao zaključke - istakao je naš izvor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15