• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2023

22:11

KOŠARKAŠI PARTIZANA PROVOCIRALI PETRUŠEVA NAKON UTAKMICE: Naneli DOBACIVAO, Ledej oponašao SIRENU... (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KOŠARKAŠI PARTIZANA PROVOCIRALI PETRUŠEVA NAKON UTAKMICE: Naneli DOBACIVAO, Ledej oponašao SIRENU... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev bio je zadovoljan nakon pobede u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige.

O šampionu ABA lige odlučivaće se u četvrtak kada na programu bude peta utakmica finalne serije. Crvena zvezda odbranila je domaći teren i izborila "majstoricu" zbog čega je posebno zadovoljan Filip Petrušev. 

- Opet su energija i agresivnost bili bolji nego na prve dve utakmice. Na kraju nas je stigao umor, ali smo važnim šutevima priveli utakmicu kraju. Mnogo mi znači skandiranje navijača, njihova podrška, posebno nakon prve dve utakmice gde nismo bili pravi. Ovo smo mi, igrali smo brzo, dobra odbrana i laki poeni - rekao je Filip Petrušev, a potom dodao. 

- Za petu utakmicu ne treba motivacija, bićemo dobri i daćemo sve od sebe. Danas je bilo mnogo bolje nego na prethodne tri utakmice, nešto je uletelo na parket, ali su navijači odmah smirili situaciju, tako treba uvek da bude - dodao je centar Zvezde. 

U jednom momentu neko od košarkaša Partizana prošao je pored Petruševa dok je davao izjavu, a na pitanje šta kaže o tome centar Zvezde nije želeo da se meša. Navodno, Džejms Naneli dobacio je "Nije on toliko bitan", dok je Zek Ledej oponašao sirenu.

- Nemam komentar, mi to ne radimo, pokazali smo ko smo i šta smo.

Do sada su obe ekipe branile prednost domaćeg terena, a Petrušev ističe da u "majstorici" niko nema prednost budući da se tu sve rešava. 

- Ne znam ko je u prednosti, u petoj utakmici sve može da se desi. Očekivao sam brejkove u ovoj seriji, ali pokazalo se šta znači prednost domaćeg terena. Mi smo, možda, u blagoj psihološkoj prednosti, ali oni imaju prednost navijača. Svašta može da se desi, na nama je da damo maksimum, šta bude - biće - kazao je Petrušev. 

Šta će biti ključ za petu utakmicu? 

- Odlučiće detalji, bitna je energija i motivacija. Znamo svi šta nas čeka, spremili smo taktičke korekcije, zbog toga smo bili bolji. Znači nam i povratak Vildoze, u trećoj i četvrtoj je bio pravi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

haha pogotovo ti si pokazao ,da ali provociranje to si pokazao i pokazali su covicevci vandalizam i nista drugo ...

Zof

pre 1 godinu

Bravo momčino živ bio. Samo iskusno i nenasedaj na provokacije. Klub koji dozvoljava svojim LEGIONARIMA da se ovako ponašaju prema Srpskom reprezantivcu i skandirali nekom tamo Hezonji neka se zapita!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija