• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2017

18:41

BJELICA I DANGUBIĆ VAN STROJA! Radonjić: Nećemo taktizirati u Skoplju!

Crvena zvezda

BJELICA I DANGUBIĆ VAN STROJA! Radonjić: Nećemo taktizirati u Skoplju!

Podeli vest

Crvena zvezda u utorak igra u Skoplju protiv Karpoša (18.00, TV Arena sport) meč 23. kola ABA lige, a trener Dejan Radonjić neće moći da računa na dvojicu košarkaša

Crveno-beli su ostali bez Milka Bjelice, koji je povređenog u nedeljnoj pobedi nad Cibonom. Iskusni centar morao je da napusti parket zbog bola u leđima. Ni Nemanja Dangubić nije spreman za povratak na parket.

Dangubić ne putuje u Skoplje, videćemo da li će moći da nam pomogne na Kupu. To je vrlo neizvesno. Osim njega, neće igrati ni Milko Bjelica, koji ima problema sa leđima - kazao je Radonjić.

Crveno-beli su overili prvo mesto u ABA ligi pred plej-of, ali to neće uticati na ambicije protiv Karpoša.

- I teoretski smo obezbedili prvo mesto, ali to ne znači da ćemo protiv Karpoš Sokola igrati sa manjim intenzitetom. Sve i da hoćemo da taktiziramo, mi to ne možemo u ovom sastavu. Posle utakmice sa Cibonom, ostali smo fokusirani na naše prioritetno takmičenje, ali sa još većom problematikom oko povreda. Trudimo se da u ovim okolnostima uradimo što više, kako bismo izvukli maksimum iz tima. Karpoš je uspeo da dođe do dobre pozicije u borbi za opstanak. Ali, mnogo je razloga da isključivo razmišljamo o situaciji u našem timu - dodao je trener Zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija