• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2019

20:46

MILOJEVIĆ O SPORNIM MOMENTIMA: Analiziraćemo situacije, gol Marina je nagrada!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ O SPORNIM MOMENTIMA: Analiziraćemo situacije, gol Marina je nagrada!

Podeli vest

Priznao je Zvezdin trener Vladan Milojević da je očekivao tešku utakmicu protiv Napretka, koju su njegovi puleni dobili sa 1;0 golom Marka Marina u 97. minutu meča

- Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović. Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića.U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol,a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili - rekao je Milojević za klupski sajt posle meča.

ZVEZDIN MAESTRO MARIN: Znao sam da ga dajem, ovako se osvaja titula!

(VIDEO) OVO JE PENAL ZA ZVEZDU U KRUŠEVCU! Ben pao, pa promašio sa 11 metara!

 

Zvezdin strateg se dotakao i nekih sudijski odluka na meču.  

- Postojali su sporni trenutci u prvom poluvremenu kod gola Degeneka i faula nad Benom i te situacije ćemo analizirati. Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja.

(VIDEO) ZVEZDI PONIŠTEN GOL U KRUŠEVCU! Da li je Degenek bio u ofsajdu?

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
E moj Miloje

pre 4 godine

Dokle bre vise padavicar Ben.Sto obozavas tog usporenog ,jos sutira penale pored centarfora,jao majko.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija