• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

21:51

SKANDAL! ŠTIMAC POLUDEO ZBOG NAVIJAČA: Neće nam niko VREĐATI PORODICU! Imaćete problem sa mnom, NE DOLAZITE NA UTAKMICE!

Crvena zvezda

SKANDAL! ŠTIMAC POLUDEO ZBOG NAVIJAČA: Neće nam niko VREĐATI PORODICU! Imaćete problem sa mnom, NE DOLAZITE NA UTAKMICE!

Podeli vest

Vladimir Štimac, centar Crvene zvezde, posle poraza od Albe nakon produžetka (94:85) zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci, ali imao i poruku za kritičare

Crveno-beli su izgubili pred domaćom publikom od ekipe iz Berlina i posle meča usledile su brojne kritike i psovke sa tribina. Štimcu je prekipelo, pa je imao poruku za pljuvače:

(FOTO) NEMCI NOKAUTIRALI CRVENO-BELE! Pognute glave, Zvezda opet pala posle produžetka!

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA GREŠKAMA ISPUSTILA ALBU! Crveno-beli u produžecima stigli do drugog poraza u nizu u Evroligi!

 

- Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže, što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... ja znam da je teško, niko ne voli da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim koji to pokuša da uradi. To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu - kazao je Štimac posle meča i nastavio:

"DELIJE" NAJSTRAŠNIJE UDARILE NA TERZIĆA: Zvezdane pi*ko "grobarska", Zvezdane "grobare" izdao si delije, marš iz Zvezde... (VIDEO)

CRNA GORA I SRBIJA TO JE JEDNA FAMILIJA! "Delije" opet razvile transparent protiv Mila Đukanovića (VIDEO/FOTO)

 

- Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo. Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže - rekao je Štimac.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 4 godine

Prijatelju ,svako ko je platio ulaznicu more da vice sta hoce, jedino sto ne moze je da dodje do bilo kakvog fizickog kontakta,a ti sa tolikim iskustvom bi to trebao da znas i da vise gledas kako da zagradis kos u zadnjim momentima meca a manje da slusas sta neko vice sa tribina!

Djole

pre 4 godine

Dobric poklanja vaznu loptu protivniku, Lazic umesto da napravi dva koraka napred i polaze loptu sam u kos on se vraca ko rak u nazad a onda nerezonski puca trojku, Jovanovic kao da zementske blokove polaze sam dve lopte jos 100 takvoh izgubljenih lopti u odbrani i u napadu tako da je epilog nazalost dva poraza kuci. Najzalosnije je vodjene utakmice sa klupe, trener ostavlja igrace da odigraju celu cetvrtinu a ti igraci naprave 3-4 katastrofalne greske zaredom. Steta stvarno steta sa ove dve pobede mogli smo da budemo blizu veoma blizu plasmana u top 8.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija