• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2020

15:39

ŽENA I SIN SU U POLUKARANTINU! Stanković poručio: Naši roditelji i dedovi za nas uradili sve, i mi moramo nešto da uradimo za njih!

Crvena zvezda

ŽENA I SIN SU U POLUKARANTINU! Stanković poručio: Naši roditelji i dedovi za nas uradili sve, i mi moramo nešto da uradimo za njih!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da mu je žao zbog situacije sa koronavirusom i da svi moraju da budu odgovorni i slede uputstva.

- Žao mi je zbog nastale situacije, zbog 75. rođendana Zvezde, ali moramo da pratimo uputstva i budemo odgovorni. Socijalna odgovornost i inteligencija moraju da izađu u prvi plan jer vidimo šta se dešava svuda oko nas. Moramo da budemo spremni na sve i dobro slušamo šta nam kažu - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Stanković dugo godina živi u Italiji, gde je najveće žarište COVID19 u Evropi. Tamo su mu trenutno supruga i jedan od sinova.

- Znam šta se dešava u Italiji i kako se odvija, tamo su mi supruga i srednji sin. Oni su u polukarantinu, ozbiljno su shvatili. Milano je bukvalno prazan grad - naveo je Stanković, koji je upitan i za članove stručnog štaba Zvezde koji su Italijani.

SUPERLIGA ODOLEVA, ALI... Posebne mere u domaćem fudbalu: Nema rukovanja, nema dece, nema intervjua!

(VIDEO) PRIMIO GOL SA POLA TERENA, A SADA JE DOŠAO U ZVEZDU! Stanković doveo čoveka zbog kog je napustio reprezentaciju Srbije!

 

Foto: Starsportphoto

 



- Prate situaciju iz dana u dan. Dobijaš informacije šta se dešava, to se menja iz sata u sat. Momci su okej, njihove familije su okej, dugo nisu bili u Italiji - dodao je trener Zvezde.

Zvezda će u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Napretka u 26. kolu Super lige Srbije. Utakmica će se igrati pred praznim tribinama zbog pandemije korona virusa.

Ne znamo kakav će tok biti dalje što se tiče samog fudbala. Svi o tome razmišljaju i daće nam prave odgovore i smernice kako to treba da bude i mi to treba da poštujemo. Nisam kompetentan da dajem odgovore o ovoj situaciji. Imamo ljude koje ćemo da slušamo, koji će nam davati odgovore na pitanja, kako treba da se ponašamo. Ako su naši roditelji i dedovi za nas uradili sve što su mogli da imamo bolju budućnost, tako mi moramo nešto da uradimo za njih. Ako traže od nas da ne idemo u gužve, da ne bismo doneli njima u kuću, to je jedna od odgovornosti. Moji roditelji imaju po 65 godina - kazao je Stanković.

(VIDEO) DEKI I SAVO U POSETI INFORMERU! Veliki prijatelji oči u oči u najvećoj utakmici SRPSKOG FUDBALA!

(FOTO) PONOS SRBIJE! Trener Zvezde se slikao sa Đokovićem i uputio mu jaku poruku!

 

Foto: Starsportphoto

 

Kada je reč o samoj utakmici sa Napretkom, Stanković je rekao da će Zvezda igrati sa dva napadača.

- Gledam da izvedem funkionalan tim za svaku utakmicu, nekad će biti jedan, nekad dva, a nekad i tri, zavisi od protivnika. Dolazimo iz lepe utakmice u Šapcu. Studirali smo Napredak, dolaze sa svojim idejama. Uz dužno poštovanje svim ekipama, imamo svoj cilj i zadatke od kojih nećemo odustajati - rekao je Stanković.

Crveno-beli protiv Napretka neće moći da računaju na Milana Rodića i Ričmonda Boaćija, dok su ostali igrači spremni.  Zvezda zbog praznih tribina neće proslaviti 75. rođendan, već će to biti organizovano prvom sledećom prilikom kada to bude moguće i dozvoljeno.

Klub je objavio da će nastaviti da prodaje ulaznice iako navijači neće moći da prisustvuju utakmici jer prihod od njih ide za pomoć klinici u Tiršovoj kao i obnovi manastira na Kosovu i Metohiji.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija