• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2020

22:41

(VIDEO) PANTER OTKRIO DA LI OSTAJE U ZVEZDI: Ovde je stvarno lepo, ali...

Crvena zvezda

(VIDEO) PANTER OTKRIO DA LI OSTAJE U ZVEZDI: Ovde je stvarno lepo, ali...

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Kevin Panter, u intervjuu za "Eurohoops" otkrio je da li će i dalje nositi crveno-beli dres nakon završetka pandemije koronavirusa

Bek crveno-belih avio se iz Njujorka, sa njim je pričao novinar grčkog portala "Eurohoops", pa je bilo reči i o Panterovom boravku u klubu sa Malog Kalemegdana.

POSLE VIŠE OD ČETIRI SATA! Završen važan sastanak ABA lige - OVO JE ODLUKA!

- Sjajno, zaista mi sjajno (u Zvezdi). Za ono kratko vreme koliko sam bio, sve je bilo super. Klub je odličan, organizovan, od menadžemnta do igrača, svi su sjajni, mogu reći da sam blagosloven što sam deo takve organizacije- ističe sjajni šuter.

 

 

O ostanku u Zvezdi?

- Moramo sačekati i videti kako će se situacija odvijati. Znam da je to pitanje koje se često postavlja, ali zbog svega što se dešava jednostavno ne može ništa sa sigurnoćšu da se zna. U ovom trenutku ne znam ništa, ne želim ni da razmišljam mnogo o tome, živim iz dana u dan, ne opterećujem glavu i izbegavam društvene mreže- rekao je Panter


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Brate ostanite ti i Bili Beron molim vas,da gazimo sve redom i dalje!!!!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija