• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

08:58

ZVEZDI PROPAO VELIKI POSAO ZBOG 300.000 EVRA! Kada su crveno-beli čuli ZA CENU...

Crvena zvezda

ZVEZDI PROPAO VELIKI POSAO ZBOG 300.000 EVRA! Kada su crveno-beli čuli ZA CENU...

Podeli vest

Grci su preneli da je jedan klub iz Beograda zainteresovan za francuskog štopera poreklom sa Mauricijusa - Lindzija Rouza

U pitanju je Crvena zvezda, kako prenosi Mozzartsport. Srpski šampion je tražio 28-godišnjeg štopera dok nije počela pandemija virusakorona.

TO SE NE ZABORAVLJA! Zvezda iz 1991. godine bila je ISPRED SVOG VREMENA!

ZVEZDINOG NAPADAČA ŽELEO ČELSI! Ne odustaje od Premijer lige, a evo koji klubovi su ga tražili!

 

Ali, od posla neće biti ništa zbog obeštećenja od 1.000.000 evra. Cena je crveno-bele "ohladila" od kupovine nekadašnjeg prvotimca Liona i Lorijana. Crvena zvezda je navodno Rouza nekoliko puta gledala uživo tokom sezone grčkog prvenstva, pre no što je s klupskog vrha stigla odluka da se sa čelnicima Arisa sedne za pregovarački sto i razgovara o uslovima za finiširanje posla.

Međutim, tu se razlikuju informacije grčkih medija. S jedne strane kažu da je Aris prvobitno pristao na ponudu vrednu 700.000 evra od Zvezde. Arisu bi od transfera pripalo 75 odsto, pošto bi 25 išlo Rouzovom bivšem klubu Lorijanu. Navodno, Aris je na kraju ipak odbio Zvezdinih 700.000 evra i tražio 1.000.000, što znači da bi u kasi solunskog kluba ostalo tačno 750.000 evropskih novčanica. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Aris je Rouza doveo iz Lorijana prošlog leta za 170.000 evra i 25 odsto od naredne prodaje. Rouz sa Arisom ima ugovor do juna 2022. godine, međutim, otkako se sport ugasio posle uvođenja vanrednog stanja, solunski tim je u teškoj finansijskoj situaciji. Klub zaostaje u isplatama igračima i stručnom štabu, kao i ljudima zaposlenim na stadionu "Kleantis Vikelidis", a ne izmiruje ni dugove prema drugim ekipama. Zato se i postavilo pitanje – zašto je Aris, suočen s velikim finansijskim poteškoćama, odlučio da odbije 700.000 evra na stolu i traži 1.000.000?

Za usluge reprezentativca Mauricijusa zainteresovan je i kiparski APOEL. Iz Nikozije je bilo nezvaničnih kontakta sa Rozovim zastupnicima, ali ne i konkretne ponude.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 4 godine

ZVEZDA IMA 4 ODLIČNA,ČAK VIŠE NEGO ODLIČNA,ŠTOPERA PLUS MLADOG I PERSPEKTIVNOG ERAKOVIĆA.ČEMU BACANJE PARA???

Docaa

pre 4 godine

Toliko bačenih para za kafua,ebisilia,žardena....još jedan manje-više. Mora procenti da se uzmu.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija