• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2020

18:55

(FOTO) MOJ SAN JE DRES CRVENE ZVEZDE! Nekadašnji saigrač Samjuela Etoa obožava huk sa Marakane!

Crvena zvezda

(FOTO) MOJ SAN JE DRES CRVENE ZVEZDE! Nekadašnji saigrač Samjuela Etoa obožava huk sa Marakane!

Podeli vest

Fudbaler APOEL-a Milan Jevtović, još jednom je oduševio Delije, rekavši da je "ispunio san igranjem u crveno-belom dresu"

Jevtović je takođe naveo i da je legendarni Samjuel Eto dosta uticao na razvoj njegove karijere.

(FOTO) PLUĆA I SRCE NISU IZDRŽALI! Preminuo legendarni francuski reprezentativac!

- San svakog fudbalera u Srbiji je da nosi dres Zvezde ili Partizana. Navijač sam Zvezde, tako da sam ispunio svoj san. Sada sam srećan na Kipru, gde je jako lepo. Ima dosta dobrih restorana i često mi dolazi porodica- rekao je Jevtović.

Foto: Starsportphoto

Jevtović ističe da je vreme provedeno u Turskoj Antaliji za njega nezaboravno.

- Svi klubovi imaju navijače koji su jako dobri i oni čine da igrači budu još bolji na terenu. Najbolje pristalice ima Antalija. To je bilo nešto neverovatno. Zaista su bili neverovatni i nikada neću da ih zaboravim. Naučio sam mnogo iz celog iskustva, kao igrač i osoba. Mnogo toga dobrog naučio sam od Samuela Etoa, Joana Đurua, Jekte Kurtulusa, Emrea Gurala. Najviše vremena proveo sam sa Ferhatom Kaplanom i Sakibom, takođe i sa Ajtadžom. Oni su mi bili kao braća. Pomagali su mi sa svim stvarima, čak se i danas redovno čujemo- zaključio je Jevtović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija