• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

00:15

U ZVEZDI LJUTI POVODOM NAVODNE TUŽBE LESORA! Crveno-beli besni zbog neistina!

Crvena zvezda

U ZVEZDI LJUTI POVODOM NAVODNE TUŽBE LESORA! Crveno-beli besni zbog neistina!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se posle informacije da je klub dužan 113.000 evra svom nekadašnjem igraču Matijasu Lesoru

Ova vest je objavljena na sajtu FIBA, a crveno-beli se u saopštenju pitaju zašto je "baš sada plasirana ova neistina."

STRANAC TUŽIO CRVENO-BELE! Zvezda izgubila spor pred sudom!

Saopštenje prenosimo u celosti:

- U ime KK Crvena zvezda mts ovim putem demantujem obaveštenje koje je objavljeno na sajtu FIBA BAT 05.05.2020. godine u večernjim časovima, u kome se navodi „da je KK Crvena zvezda navodno izgubila spor i da je naš klub dužan da isplati zaostala primanja i premije francuskom košarkašu Matijasu Lesoru.

Foto: Starsportphoto

- KK Crvena zvezda mts je još 2018. godine sporazumno raskinuo ugovor sa francuskim košarkašem, a tokom proleća 2019. godine u potpunosti i izmirio po utvrđenoj dinamici sva dogovorena dugovanja Matijasu Lesoru, o čemu je 12.06.2019. godine bio obavešten i predstavnik FIBA Bendžamin Šindler od strane menadžera igrača Miška Ražnatovića.Za sve navedeno, KK Crvena zvezda ima i svu neophodnu dokumentaciju kao nepobitan dokaz!

-  Ko je i zašto, baš sada i u vreme pandemije virusa Covid-19 plasirao ovu potpunu neistinu ostavljamo javnosti da proceni, ali je neverovatno da se ovakav "propust" slučajno ili ne, događa FIBA (organizaciji koja sebe smatra ozbiljnom), i to ne prvi put kada je u pitanju Crvena zvezda - stoji u saopštenju koje je potpisao portparol Igor Vujičin:


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija