• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

09:12

DA LI FIFA RADI ZA ZVEZDU? Grci PUCAJU PO ŠAVOVIMA, crveno-beli nisu odustali od štopera!

Crvena zvezda

DA LI FIFA RADI ZA ZVEZDU? Grci PUCAJU PO ŠAVOVIMA, crveno-beli nisu odustali od štopera!

Podeli vest

Grčki prvoligaš Aris iz Soluna, nalazi se u izuzetno teškoj situaciji, što mi mogla da iskoristi Crvena zvezda

Klub je u ionako teškoj finansijskoj situaciji, zbog nagomilanih dugova bivšim igračima i trenerima, navodno oko 1.000.000 evra, a sada je FIFA zabranila kupovinu igrača u naredna dva prelazna roka.

Po informacijama iz Grčke, čak desetorici ovog leta ističu ugovori! Usled besparice Aris bi ovog leta mogao da rasproda sve što vredi i narednu sezonu dočeka sa omladincima i onima koji budu želeli da ostanu. Postoji i mogućnost da u Solunu zadrže igrače kojima ne ističu uguvori, samo je pitanje kako će ih platiti. 

ZVEZDA MU NUDI TRI PUTA VEĆU PLATU! Veleobrt, defanzivac ipak pred "Marakanom"!

ZVEZDI PROPAO VELIKI POSAO ZBOG 300.000 EVRA! Kada su crveno-beli čuli ZA CENU...

 

Zvezda bi ovo mogla da iskoristi, pošto je zainteresovana za štopera Lindzija Rouza. Na "Marakani" nisu odustali od pokušaja da dovedu 28-godišnjeg defanzivca, ali da bi se transfer realizovao potrebno je da neko prvo bude prodat, kao i da Aris snizi cenu. Ona trenutno iznosi 1.000.000 evra, a Zvezda navodno ne želi da plati više od 600.000. Nova situacija mogla bi da utiče na Aris da zanačjno promeni mišljenje kada se radi o visini obeštećenja- 

Videćemo hoće li novonastala situacija ići u prilog crveno-belima ili će Grci uspeti da sačuvaju Rouza, kom ugovor ističe 30. juna 2022. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

KOLIKO SE SEĆAM, MRKELA JE REKAO DA IMAMO DOVOLJNO ŠTOPERA I DA NISU ZA NJEGA ZAINTERESOVANI.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija