• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

13.05.2020

07:50

(FOTO) LETNJA BOMBA JE AKTIVIRANA! Sporting donosi DŽAK PARA na "Marakanu"!

Crvena zvezda

(FOTO) LETNJA BOMBA JE AKTIVIRANA! Sporting donosi DŽAK PARA na "Marakanu"!

Podeli vest

Sporting iz Lisabona zainteresovan je za fudbalera Crvene zvezde Njegoša Petrovića (20), saznaje Informer! Slavni portugalski klub spreman je da mladog vezistu crveno-belih plati četiri miliona evra. Petrović je od početka sezone odigrao 24 meča i dao jedan gol uz jednu asistenciju, a pažnju je najviše privukao učinkom u defanzivi

Prema rečima našeg izvora iz kluba, ponudu Sportinga na "Marakanu" doneo je jedan srpski fudbalski menadžer. Odgovoreno mu je da Petrović neće biti na prodaju pre nego što se završe kvalifikacije za evropska takmičenja.

ZATRESLI REGION! Hrvati ŽESTOKO odgovorili Terziću nakon ove njegove izjave!

U Zvezdi veruju da bi, ukoliko se ekipa ponovo plasira u grupnu fazu nekog evrokupa, i mladom vezisti skočila cena, pa bi mogao da bude prodat i za više od četiri miliona evra.

- Tačno je da postoji interesovanje Sportinga za Petrovića, ali sve je to još daleko od realizacije. Njegoš je mlad i perspektivan igrač pred kojim je sjajna karijera i nećemo ga pustiti tek tako. Predstoje nam evropske kvalifikacije. Tek nakon toga bi mogao da ide, i to samo u slučaju da igrač i mi budemo zadovoljni ponudom. Nije Sporting jedini koji ga traži. Za njega se raspitivao i Real Sosijedad, tako da smo u mogućnosti da pregovaramo i podižemo cenu - objasnio je naš izvor iz Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je još ranije u izjavi za "Informer" priznao da će klub biti prinuđen da proda neke od svojih najboljih igrača. Osim novca od sponzora "Gasproma" i "Telekoma Srbija", Zvezda nema drugih izvora prihoda, pa su transferi jedino rešenje. Međutim, prelazni rok će biti pomeren za mesec dana zbog epidemije koronavirusa, tako da se upravi sa "Marakane" ne žuri.

- Sporting je spreman da plati četiri miliona evra, a to nije dovoljno. Igrača kakav je Petrović ne bismo dali za manje od pet miliona evra i 15 odsto od naredne prodaje. Ubeđeni smo da će biti jačih ponuda. Uostalom, imamo još mladih igrača koji su interesantni velikim evropskim klubovima. Nećemo sve prodati, uprkos krizi- rekao je Terzić.

Foto: Starsportphoto©

Sportski direktor Mitar Mrkela ističe da su razgovori o transferima igrača u toku, ali u skladu sa politikom kluba, ne želi da priča konkretno o imenima.

- Mnogo skauta prati Zvezdine mlade igrače. Istina je da postoji interesovanje za Njegoša Petrovića, ali ne mogu da kažem o kojem je klubu reč. Osim njega, imamo fudbalere kao što su Veljko Nikolić i Željko Gavrić. I za njih se klubovi raspituju, s tim da još ne stižu ponude - obrazložio je Mrkela za naš list.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac R SRPSKE

pre 4 godine

AKO PAVLOVIC IZ PARTIZANA VREDI 10 MILIONA ONDA PETROVIC VREDI BAR DUPLO VISE.

SERDJO

pre 4 godine

Kakvih bre 4 miliona, bez 10 ni pomisliti! I to je malo, za Zvezdino bisera!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija