• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

19.06.2020

12:23

NEKADAŠNJI KAPITEN ZVEZDE IMA KORONU! Vujadin Savić i Mirka Vasiljević pozitivni na COVID-19!

Crvena zvezda

NEKADAŠNJI KAPITEN ZVEZDE IMA KORONU! Vujadin Savić i Mirka Vasiljević pozitivni na COVID-19!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić pozitivan je na koronavirus, kao i njegova supruga Mirka Vasiljević

Vujadin Savić i njegova supruga Mirka dobili su pozitivan test na virus korona, saznaju "Novosti". Bračni par se sa blagim simptomima gripa testirao i dobi rezultate da su zaraženi virusom Kovid19.

(FOTO) DA LI SE TO SPREMA POVRATAK NA MARAKANU? Bivši kapiten trenira u Zvezdinoj opremi i poručuje: Nedostajali su mi crveno-beli!

Sumnja se da su i neki fudbaleri, bar njih pet, šest, takođe oboleli od korone jer su imali svakodnevni kontakt sa Vujadinom. Njihova imena nisu, za sada, došla u javnost.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mix

pre 3 godine

Ne brinem za Vuleta, snazan je onmomak,prebrodice on to! Gobeljic ima malo zesci oblik Covid-a, Pfc-Covid_0:1 ! To je tesko izlecivo, za ostalo cemo lako. Inace, problem je sto je ceo tim Zvezde inficiran tim sindromom,ahaha! Mnogo sikte a pate od uspavanosti i depresivnog raspolozenja. Nije momcima lako,to samo vreme leci, ne ide nikakvim lekovima! Tezi oblik sindroma ima Degenek, mislim da on ima neku africku varijantu infekcije, bas je "postradao"...! Svi ostali imaju azijsku varijantu,laksu "infekciju"! Ipak,morace ispostovati zahteve kluba za slavljem....mada im nije do toga,radije bi da malo zaborave na fudbal...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija