• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

08:15

STANKOVIĆ ZATEČEN! Kao da loše vesti idu u nizu!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ ZATEČEN! Kao da loše vesti idu u nizu!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslao je poruku podrške generalom direktoru kluba Zvezdanu Terziću i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću

Generalni direktor Zvezde otkrio je da ima koronavirs.

SUDBINA STANKOVIĆA NA KLUPI ZVEZDE! Oglasio se Zvezdan Terzić!

POSLE VESTI DA IMA KORONU! Terzić se oglasio, otkrio kako se oseća i šta ga čeka!

 

Baš sam se iznenadio kad sam čuo vesti i veoma mi je žao. Testirao se sa nama prošle subote i nalaz je bio negativan, pa sam očekivao da će tako i ostati. Želim mu da se što pre oporavi i ne sumnjam da će tako i biti. Redovno se čujemo, razgovaramo o svemu i svestan je da ima maksimalnu podršku, kako od mene, tako i od igrača. Drago mi je što se situacija poboljšava i verujem da će vrlo brzo dobiti nalaz da je ozdravio. Hoćemo što pre da ga vidimo zdravog i na poslu, pa da idemo zajedno u nove pobede - rekao je Stanković, nakon čega je želje za brzo ozdravljenje poželeo i legendarnom Petkoviću.



- Kao da loše vesti idu u nizu, pa me je pogodila i informacija za Iliju Petkovića, jer imam dugu istoriju odlične saradnje sa njim. Kada sam debitovao u reprezentaciji, bio je pomoćnik, potom i selektor i uvek smo se dobro razumevali. Fenomenalan čovek i stručnjak. Prava legenda našeg fudbala. Želim mu da pobedi u ovoj borbi i da se što pre oporavi -  zaključio je Stanković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija