• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2020

16:30

CRVENO-BELI NE ŽELE DA STANU! Pored Voldena i Noka, Zvezda želi i TOMASA!

Crvena zvezda

CRVENO-BELI NE ŽELE DA STANU! Pored Voldena i Noka, Zvezda želi i TOMASA!

Podeli vest

Zanimljivo je ovih dana na Malom Kalemegdanu! Crvena zvezda je nakon angažovanja Saše Obradovića za šefa stručnog štaba crveno-belih već krenula i u renoviranje postojećeg tima za narednu sezonu. Pored Džordana Lojda, odnosno Lendrija Noka i prave senzacije na transfer "pijaci" ovoga leta Korija Voldena, Zvezda je zainteresovana i za dovođenje Tešona Tomasa

Prema saznanjima španskog košarkaškog novinara Tomija Eduarda, Zvezda pregovara sa Amerikancem Tešonom Tomasom. Krilni centar koji može da pokriva i poziciju centra nalazi se i na meti UNIKS-a, ali bi prednost za njego potpis mogli da imaju crveno-beli jer će igrati Evroligu.

(FOTO) STIŽE EVROLIGAŠKA ZVER! Sledeća stanica je "Mali Kalemegdan!"

Tomas je prethodne dve sezone proveo u Hapoelu iz Jerusalima, a profesionalnu karijeru je posle koledža poče u nemačkom Miteldojčeru, da bi potom igrao za italijansku Kremonu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija