• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2020

07:15

ZVEZDA ZAVRŠAVA JOŠ JEDNO POJAČANJE! Stiže krilni centar koji je dobro poznat crveno-belima!

Crvena zvezda

ZVEZDA ZAVRŠAVA JOŠ JEDNO POJAČANJE! Stiže krilni centar koji je dobro poznat crveno-belima!

Podeli vest

Crvena zvezda je počela da se ozbiljno pojačava za narednu sezonu, a nakon Lendrija Noka, Džordana Lojda i Korija Voldena na Mali Kalemegdan stiže i četvrto pojačanje i to vrlo brzo, saznaje Informer

 

Prethodnih nedelja se najavljivalo, a sada se čeka samo zvanična potvrda. Kako saznajemo, sve je već dogovoreno oko dolaska Duopa Rita u Crvenu zvezdu, momka koji se prethodne sezone odlično pokazao u ekipi FMP-a iz Železnika te je zaslužio da dobije priliku u crveno-belom dresu i napravi korak napred u karijeri.

ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Reprezentativac Srbije se vraća na Mali Kalemegdan!

Mladi krilni centar tek je napunio 24 godine, a za svega jednu sezonu u dresu "pantera" gde je bio jedan od boljih igrača, ako ne i najbolji što nije promaklo odgovornima u Zvezdi da ga zabeleže u "svesku".

Foto: Starsportphoto

Dolazak Saše Obradovića na mesto trenera ništa nije promenio, a legendarni košarkaš crveno-belih spreman je da pruži priliku krilnom centru da se dokaže i na Malom Kalemegdanu. Njegov dolazak već se najavljivao prethodnih meseci.

Prethodne sezone Rit je imao jako dobre brojke nastupajući za FMP. Za 22 minuta na terenu ubacivao je 11,7 poena uz 4,7 skokova. Krasi ga jako dobar šut kako za dva (62.1 posto uspešnosti) tako i za tri poena (43,4). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58