• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

21:30

(FOTO) LUCIDNI VEZISTA STIGAO! Stanković trlja ruke!

Crvena zvezda

(FOTO) LUCIDNI VEZISTA STIGAO! Stanković trlja ruke!

Podeli vest

Devetog dana letnjih priprema na Divčibarama u večernjim časovima crveno-beli odradili su još jedan trening. Izabranici Dejana Stankovića su ovoga puta razrađivali taktičke detalje

Bliži se kraj Zvezdinog pripremnog perioda na Divčibarama. Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena.

KO JE OVAKO NEŠTO MOGAO I DA PRETPOSTAVI!? Lalatović OTKRIO dugo čuvanu tajnu u vezi svoje bivše žene!

Posle toga se prešlo na prenošenje taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija radile su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja. Još jednom se video ozbiljan pristup fudbalera, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke.

Foto: Starsportphoto

Zatim su fudbaleri Crvene zvezde, podeljeni po grupama igrali fudbal na skraćenom terenu. Prvotimci su odradili mini utakmice u kojima se igralo na gol više. Pljuštali su golovi sa svih strana, a motivisano i ozbiljno su svi ušli u okršaje.

Zvezdin rekovalescent Veljko Nikolić ne krije zadovoljstvo što je konačno sa ekipom.

- Bilo je naporno, ali to je normalno za ovaj deo priprema. Teže je ipak bilo na jutarnjem treningu kada smo radili istrčavanja. Sada je lopta bila u nogama tako da je bilo mnogo zanimljivije i lepše. Sutra nas očekuje kontrolni meč. Mi, koji smo se kasnije priključili ekipi, bismo i te kako voleli da odigramo bar pola sata - poručio je Veljko Nikolić za klupski sajt.

Crvena zvezda sutra od 19 časova odigraće drugu kontrolnu utakmicu protiv ekipe Metalca u Gornjem Milanovcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija