• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2020

21:45

NAKON MINIMALCA NAD METALCEM! Stanković govorio o igri i odnosu svojih izabranika!

Crvena zvezda

NAKON MINIMALCA NAD METALCEM! Stanković govorio o igri i odnosu svojih izabranika!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u prijateljskom meču ekipu Metalca sa 1:0

Svoje impresije posle trijumfa svog tima izneo je i strateg crveno-belih, Dejan Stanković:

STANKOVIĆ ĆE IMATI PUNE RUKE POSLA! Minimalan trijumf Crvene zvezde nad Metalcem! Rezervista junak crveno-belih!

- Odlična provera, prijateljske utakmice služe sa to. Posle ozbiljnog rada izlazimo iz jakog meča, zadovoljan sam - rekao je Dejan Stanković, a potom se osvrnuo na učinak napadača:

 

 

- Ima tu konkretnosti u napadu, ali mora to da bude konkretnije. Igrom i presingom sam zadovoljan, ozbiljni napredak se vidi, ali u napadu mora da bude jača realizacija - istakao je šef struke crveno-belih Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Ako si sa viđenim zadovoljan, nigde te neće biti kad počnu ozbiljni mečevi. Istina je uvek najbolnija!

marko

pre 3 godine

Koliko je slab kao trener toliko je vešt na rečima. Zvezda nema igru, ne može da izađe pasom (jer igrači kasne sa predajom lopte i pogrešno su pozicionirani) ni protiv Metalca a Stanković hvali konstrukciju igre!? Ta podrška koju ima u medijima koji moraju da pišu kako im je naloženo obiće se Zvezdi o glavu vrlo brzo.

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija