• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

07:30

(VIDEO) BRANI BORJAAAAN! Danski triler i dan kada su se "zvezdaši plašili" za sopstveno zdravlje!

Crvena zvezda

(VIDEO) BRANI BORJAAAAN! Danski triler i dan kada su se "zvezdaši plašili" za sopstveno zdravlje!

Podeli vest

Kada pitate navijače Crvene zvezde koja utakmicama u 21. veku ih je naterala da se zabrinuo za sopstveno zdravlje, daleko iznad svih je drama sa srećnim krajem u Kopenhagenu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pre tačno godinu dana

 

Nakon beogradskih 1:1, koje je šampion Danske možda i nezasluženo poneo iz srpske prestonice, tog 13. avgusta niko nije slutio šta se sprema u državi princa Hamleta. Utakmica protiv Kopenhagena i eventualni prolaz dalje, garantovali su crveno-belim jesen u Evropi, makar to bila Liga Evrope.

SRBI KREĆU U POHOD NA EVROPU! Zvezda, Partizan i TCS : Kad i gde - SVE JE POZNATO!

Bolje nije moglo da počne po Beograđane jer je Ričmond Boaći doneo prednost gostima u 17. minutu , ali je već do poluvremena Ndoj vratio meč na početnu tačku.

Foto: FK Crvena zvezda

Na startu drugog dela igre Nemanja Milunović je ostavio saigrače na cedilu zaradivši drugi žuti karton i isključenje. Grčevito su se branili crveno-beli i herojskom igrom utakmicu uveli u najdramatičniji mogući kraj - penal seriju.

Nije delovalo nimalo dobro po Zvezdu nakon treće serije jer su Marko Marin i Milan Jevtović promašili i dali šansu Dancima. Ipak, sjajni Milan Borjan držao je stvari u svojim rukama.

Vrhunac drame desio se nakon promašaja Dušana Jovančića pa je Kopenhagen imao meč loptu koju nije iskoristio Ndoj. Veljko Simić je poklonio novu šansu Dancima, ali je neprecizan bio Bartolec.

Kao da je fortuna želela da Zvezda te večeri prođe dalje. U 11. seriji Radovan Pankov pogađa, a golman Zvezde i apsolutni heroj skida šut kapitena Vinda i donosi treću jesen za redom u Evropi, a navijačima veliku radost.
 
Kasnije svi dobro znaju kako je Zvezda prošla u plej-ofu protiv Jang Bojsa. Dugo će se pamtiti uzvik komentatora Matića za kraj velike drame: BRANI BORJAAAAN!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija