• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2020

18:20

BORJAN OTVORIO DUŠU PRED PUT U TIRANU: Čemu TENZIJE, pa mi...

Crvena zvezda

BORJAN OTVORIO DUŠU PRED PUT U TIRANU: Čemu TENZIJE, pa mi...

Podeli vest

apiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Tiranu i naveo da nema potrebe za tenzijama pred duel u Albaniji. Utakmica između Tirane i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 časova

Zvezda će gostovati albanskoj Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Borjan ističe da će ekipa učiniti sve da prođe u naredno kolo.

SRBIN IZ SRCA ALBANIJE ISKRENO O TIRANI! Evo šta očekuje Zvezdu! Ko se nadao ovakvom potezu Albanaca...

- Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone. 

Foto: Starsportphoto/montaža

- Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izađemo jako, kako bismo napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena.

- Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prođemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takođe još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim- zaključio je Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija