• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

23.08.2020

08:41

ŠIPTARI ĆE UČINITI SVE DA ISPROVOCIRAJU ZVEZDU! Legenda kluba s "Marakane" POZIVA NA OPREZ PRED MEČ U ALBANIJI!

Crvena zvezda

ŠIPTARI ĆE UČINITI SVE DA ISPROVOCIRAJU ZVEZDU! Legenda kluba s "Marakane" POZIVA NA OPREZ PRED MEČ U ALBANIJI!

Podeli vest

Duel sa Tiranom igra se pred praznim tribinama, ali Šiptari su veoma maštoviti i siguran sam da će uz pomoć nekih inostranih prijatelja smisliti razne provokacije, kaže Savić

Šiptari će učiniti sve da isprovociraju fudbalere Crvene zvezde, iako će utakmica sa Tiranom biti odigrana pred praznim tribinama, kaže Dule Savić za Informer! Crveno-beli će u utorak (Arena sport 1, 20.00) u Albaniji igrati protiv Tirane u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Savić poziva Beograđane na oprez.

Bez politike

Siguran da svi u klubu, uključujući i igrače, razmišljaju isključivo u sportskim okvirima
Dragan Džajić, počasni predsednik Zvezde


Navijači Tirane već su počeli da podgrevaju atmosferu, pa na društvenim mrežama objavljuju bolesne poruke poput "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe". Uz to idu i slike raskomadanih tela.

Podrška UEFA

Dule Savić kaže da je takvo ponašanje od Albanaca i očekivao i dodaje da u Zvezdi ne bi trebalo da se nadaju da će ih Evropska fudbalska unija (UEFA) zaštiti od šiptarskih provokacija.

- Utakmica ima posebnu dimenziju zbog igranja u Tirani. Nema veze što će tribine biti prazne. Siguran sam da će Šiptari, uz pomoć nekih inostranih prijatelja, pronaći način da provociraju. Umeju da budu vrlo maštoviti i učiniće sve da ometaju igrače Zvezde. Ne bih se mnogo uzdao u to da će ih UEFA sankcionisati. Njima Albanci obavljaju mnogo toga važnog, pa UEFA voli da im čini ustupke. U svakom slučaju, da UEFA želi nekom da pomogne, siguran sam da ne bi izabrala nas - poručuje Savić.

ZVEZDA JE VEĆ JEDNOM IGRALA U TIRANI! Žuti dresovi, 1945. godina i zašto je Rajko Mitić došao u Albaniju u vojnoj uniformi...

(FOTO) BRUTALAN OKŠRAJ SRBA I ALBANACA! Užas, jezivo vređanje navijača Zvezde i Tirane!

 


Fudbalski gledano, Zvezda je apsolutni favorit i morala bi da prođe u 3. kolo kvalifikacija, naglašava legendarni napadač crveno-belih.

- Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj svaki navijač očekuje pobedu Zvezde. Iznenađen sam što je Tirana eliminisala Tbilisi, koji ima solidan tim. To pokazuje da Tirana ume da igra na rezultat i da našem timu neće biti nimalo lako. Ipak, verujem da će Zvezda proći 2. i 3. kolo kvalifikacija. U plej-ofu će biti malo teže - objašnjava Savić.

Svaki meč je važan

Ljudi u Crvenoj zvezdi pokušavaju da pakleno gostovanje u Albaniji svedu isključivo u sportske okvire. Počasni predsednik kluba Dragan Džajić za Informer kaže da na "Marakani" ne žele da se bave albanskim političkim i nacionalističkim provokacijama.

- Za Zvezdu je svaka utakmica važna, posebno kad je reč o mečevima od kojih direktno zavisi prolaz u narednu rundu takmičenja. Ovaj duel je važan i iz drugih razloga, ali siguran sam da svi u klubu, uključujući i igrače, razmišljaju isključivo u sportskim okvirima - jasan je Džajić.
On nema dilemu da će Zvezda proći u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Verujem da Zvezda može da pobedi, iako nisam gledao protivničku ekipu. Ipak, uzimam u obzir i renome kluba i gledam kvalitet tima koji mi imamo. Možemo da prođemo dalje. Ja sam od onih koji uvek veruju u Crvenu zvezdu - uveren je Džajić.
 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sladjan

pre 3 godine

Ma kakvi glupi siptari razbicemo ih !!!!!sta nasi stranci znaju uopste ko su albanci,provokacije,kosovo ,mrznja I ostalo!!sreca da vecina stranaca I njih bas zabole za njih!!!?razbicemo sa 5-0!!?jer nismo isti nivo....

Krle

pre 3 godine

Mislim da ce provokacija biti ali nebi trebalo da je rezultat problem. Na utakmici protiv tbilsoja su preseli dva puta polovinu i dali 2 gola. Tbilsi ih je razbio ali lopta nije htela u mrezu. Jedino cemu mogu da se nadaju jeste da ce nekoga da uvrede i to je sve, a osveta ce biti slatka jedno 4 +golova u njihovoj mrezi.

Crveno belo

pre 3 godine

Čini se da ovde ima više senzacinalizma nego kod njih...bez potrebe...legendo smiri strasti...Zvezdo igraj pobedi!!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija