• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

22:35

ZVEZDA NA POBEDU DO GRUPNE FAZE! Evo ko su mogući rivali šampiona Srbije i kada je žreb!

Crvena zvezda

ZVEZDA NA POBEDU DO GRUPNE FAZE! Evo ko su mogući rivali šampiona Srbije i kada je žreb!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde propisno su se namučili ne bi li stigli do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su, ipak, došli do toga da ih jedna pobeda deli od grupne faze makar Lige Evrope

 

Nakon što je, uz dosta muke, preskočena Tirana šampion Srbije sada gleda ka trećem kolu i mogućim rivalima. Zvezda će morati ozbiljno da popravi igru ukoliko želi da se dokopa grupne faze Lige šampiona, a u narednoj rundi ih čekaju daleko ozbiljniji rivali od prvaka Albanije.

(FOTO) NA "MARAKANI" BROJE PARE! Zvezda PUNI KASU, evo koliko je zaradila plasmanom u 3. kolo kvalifikacija za LŠ!

Dakle, u trećem kolu izabranici Dejana Stankovića mogli bi da se sastanu sa Karabahom, šampionom Azerbejdžana koji u sredu dočekuje Šerif iz Moldabije. Ko pobedi u tom dvomeču biće potencijalni rival Zvezdi. 

Foto: Starsportphoto

Sledeća je Legija koja na svom terenu igra protiv Omonije. Taj duel otkriće i drugo ime na spisku mogućih rivala crveno-belih. Treći protivnik mogao bi da bude Makabi iz Tel Aviva koji u Litvaniji igra protiv Suduve, ekipe koja je dve godine uzastopno igrala protiv šampiona Srbije. 

Dalje stižemo do možda i najzanimljivijeg duela treće runde, u kome se sastaju prvak Slovenije Celje i norveški Molde. Pobednik će biti četvrti od pet mogućih rivala Zvezde, a poslednji će doći nakon duela u Brestu gde se sastaju Dinamo i Sarajevo. 

Foto: Starsportphoto

Sigurno da bi Zvezda volela još neko iznenađenje, a put u Sarajevo ili dolazak šampiona Bosne na Marakanu bio bi idealan. Međutim, prvo treba videti ishode pomenutih mečeva. Žreb trećeg kola je u ponedeljak 31. avgusta u 12.00, dok će se za plej-of fazu žreb odraditi dan kasnije, 1. septembra takođe u 12.00.

POTENCIJALNI RIVALI ZVEZDE U TREĆEM KOLU:

Karabah/Šerif 

Legija/Omonija

Suduva/Makabi Tel Aviv

Celje/Molde

Dinamo Brest/Sarajevo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 3 godine

Katastrofa od igre,od prijema i predaje lopte, bez ideje kako šta odigrati.....jednom riječju..JADNO... trener je tu najslabija karika. Ja ne znam šta oni uopšte razmišljaju kadsu na terenu pošto o pobjedi ne razmišljaju. Nisu čestito šutnuli na go prvih 60 minuta protiv onako slabe ekipe.......dajte napadača i trenera a ostalima po jedna roditeljsaka uz uši!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Politika

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija