• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2020

13:07

UBEĐIVAO GA I MATERACI! Novi fudbaler Zvezde otkrio šta mu je rekao Miha!

Crvena zvezda

UBEĐIVAO GA I MATERACI! Novi fudbaler Zvezde otkrio šta mu je rekao Miha!

Podeli vest

Dijego Falćineli predstavljen je kao novi fudbaler Crvene zvezde

Vrlo sam zadovoljan i počastvovan što sam postao deo ove velike porodice. Verujem da će ova mogućnost i meni dati velike stvari, dočekan sam sa velikom gostoljubivošću, svi se trude da mi pomognu, naročito zbog jezika. Uveren sam u uspeh i da ću sa njima krenuti već na narednoj utakmici - rekao je Falćineli.

Šta se još dešava u Zvezdi vidite OVDE.

On je otkrio i šta mu je Siniša Mihajlović rekao.

-  Odmah mi je savetovao da prihvatim ponudu. Nisam imao nikakve sumnje kada je u pitanju Zvezda i dolazak u Beograd u fudbalskom smislu. Nadam se da ću igrati i osvajati titule. Jedina sumnja je bila moja ćerka i njeno preseljenje u Beograd, ali i to smo rešili. Materaci me je takođe savetovao da pređem ovde.

(FOTO) ZVEZDAŠI SU OVO DUGO ČEKALI! Napadač podigao crveno-beli dres, gotovo je!

 

On poznaje Ričmonda Boaćija.

- Sa Boaćijem sam bio cimer u Sasuolu, jako sam zadovoljan što ovde imam nekoga koga poznajem. On je sjajan momak, ali ne samo on, svi su sjani, pružili su mi podršku, pomogli su mi oko smeštaja u kuću, dočekan sam sa velikom dobrodošlicom - otkrio je Italijan, koji se raspitivao i kod drugih Srba o prelasku u Beograd.

Otkrio je koje Srbe poznaje.

Poznajem Slobodana Rajkovića, odbojkaša Aleksandra Atanasijevića koji igra u Peruđi, svi su mi rekli da je Beograd sjajan grad i da će mi biti divno ovde.

Na pitanje kada je spreman da igra dao je zanimljiv odgovor.

-  Odmah! Šalim se, završili smo šampionat 14. avgusta. Imao sam posle toga 20 dana odmora, juče sam imao prvi trening sa Crvenom zvezdom i trenirao sam odvojeno - zaključio je Falćineli.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija