• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2020

11:19

DŽAJIĆ OTVORIO DUŠU! "Znam ko me je uhapsio, to je velika BRUKA za njih"

Crvena zvezda

DŽAJIĆ OTVORIO DUŠU! "Znam ko me je uhapsio, to je velika BRUKA za njih"

Podeli vest

Jedini srpski kandidat za mesto u najboljem fudbalskom timu svih vremena Dragan Džajić imao je fantastičnu igračku, ali i funkcionersku karijeru. Ipak, na sve je mrlju bacilo hapšenje 2008. godine pred televizijskim ekipama

Tada su on, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković privedeni zbog sumnje da su proneverili pet miliona evra kroz transfere igrača.

- Ukoliko mogu izbegao bih tu priču. Ne bih se prisećao toga. Zaista mi je bilo teško. Mnogo su mi poremetili karijeru, veoma su me uvredili kao čoveka i sportistu. Nisam to zaslužio, ali da se ne pravdam jer emocije bi preovladale i ne bih rekao sve što imam. To je bruka za neke ljude koji su to svesno uradili, a znam ko su - rekao je Džajić za "Sport klub".

Ceo proces je dugo trajao, a Džajić je na kraju aboliran četiri godine kasnije od strane Tomislava Nikolića,tadašnjeg predsednika Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milli44

pre 3 godine

A šta, kao - nije muljao sa prodajom igrača !!??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija