• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2020

13:06

SULUDE BROJKE! Više od 30 MILIONA evra je razlika između Zvezde i Genta!

Crvena zvezda

SULUDE BROJKE! Više od 30 MILIONA evra je razlika između Zvezde i Genta!

Podeli vest

Crvena zvezda i Gent sastaju se večeras od 21 čas u utakmici trećeg kola Lige Evrope, a s obzirom na stanje na tabeli i trenutnu formu, šampion Srbije je favorit

Ipak, prema podacima na specijalizovanom sajtu za cene fudbalera, "Transfermarktu", stiče se drugačiji utisak.

Naime, belgijski tim se procenjuje na 77.350.000 evra, dok vrednost Zvezdinog tima iznosi 45.950.000.

Foto: reuters

 

Zanimljivo je da obe ekipe imaju po tačno 20 fudbalera čija se vrednost procenjuje na bar milion evra, ali Gent ima jednog osmocifrenog igrača, što je Zvezdi misaona imenica.

Najskuplji fudbaler Genta je Ukrajinac Roman Jaremčuk koji vredi 11.000.000 evra, a potom slede Eliša Ovusu (7,5 miliona), Niklas Dorš (6.000.000) i Giorgi Čakvetadze (6.000.000). Osim njih, od najskupljeg fudbalera Crvene zvezde (Gelora Kange), više vrede još Nurio Fortuna (4,2 miliona), Mikael Ngadeu Ngađui (4.000.000) i Anderson Nijangbo (3,6 miliona).

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, u Crvenoj zvezdi je najskuplji Gelor Kanga sa tri i po miliona, a po tri vrede Milan Rodić, El Fardu Ben, Miloš Degenek i Željko Gavrić. Potom, 2.600.000 evra vredi kapiten Milan Borjan, dva i po miliona je vrednost Njegoša Petrovića, 2,3 miliona vredi Seku Sanogo, a 100.000 manje Milan Pavkov. Vredi spomenuti da tačno dva miliona evropskih novčanica vrede Marko Gobeljić, Veljko Nikolić i Ričmond Boaći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija