• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2020

21:42

(VIDEO) ČUDA NA POSTOJE? Niste videli Borjana na golu, zbog njega su mnogi na TABLETAMA za SMIRENJE, a on je "HLADAN KAO ŠPRICER"!

Crvena zvezda

(VIDEO) ČUDA NA POSTOJE? Niste videli Borjana na golu, zbog njega su mnogi na TABLETAMA za SMIRENJE, a on je "HLADAN KAO ŠPRICER"!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ponovo je izrastao u heroja utakmice odbranivši pokušaj fudbalera Genta u poslednjim trenucima meča (2:1) i na taj način još jednom dokazao kvalitet i mentalnu snagu koju poseduje u najbitnijim momentima, u trenucima kada su neophodni - čelični živci

Milan Borjan jedan je od igrača koji je stekao naklonost navijača našeg kluba po samom dolasku u Crvenu zvezdu. Iako put do ljubimca publike nije lak to je golmanu iz Knina veoma brzo pošlo za rukom. Upravo tome su doprinele fenomenalne partije koje je kapiten našeg kluba pružao u najbitnijim utakmicama za Crvenu zvezdu - navode na sajtu crveno-belih.

Često se u prethodne četiri godine mogla čuti rečenica “Kad je teško, Milan Borjan” i upravo je ona dovoljna kako bi se razumelo veliko poverenje i status koji je stekao kod zaljubljenika u crveno-bele boje. Fenomenalan je na golu Borjan bio od samog dolaska u klub, upisao i preko 150 nastupa, ali ono po čemu je naročito poznat su odlične reakcije i neverovatne odbrane u poslednjim momentima duela.

Foto: Starsportphoto

 

Utakmica koja je Zvezdu vratila na evropsku mapu najbolji je pokazatelj za to. Meč protiv Krasnodara bio je početak Zvezdine evropske priče ali i fenomenalnih intervencija  golmana, koji je upravo na tom duelu odlično reagovao i u poslednjim trenucima meča odbranio pokušaj glavom Grankvista, izbacivši loptu u korner.

Dve godine kasnije izabranici Vladana Milojevića našli su se na jednom od najtežih ispita. Drama iz Kopenhagena dugo će se pamtiti a sjajne odbrane našeg kapitena u odlučujućim momentima nešto što će se prepričavati narednih decenija. Stekao je status heroja Borjan posle tog duela i plasmana u plej-of za Ligu šampiona. Bila je to serija udaraca sa bele tačke koju niko nije mogao da zamisli, 11. penal serija i na kraju 3 odbranjena jedanaesterca i jedan postignut Borjana direktno su uticali na prolazak u naredu fazu takmičenja. Upravo u plej-ofu za Ligu šampiona Zvezdin čuvar mreže pokazao je zašto uživa poverenje svih odbranivši pokušaj Ensamea u 92. minutu i obezbedivši Crvenoj zvezdi i drugu godinu zaredom učešće u najelitnijem evropskom takmičenju.

Nastavio je Borjan da prikazuje sve ono što ga je krasilo prethodnih godina i u novoj evropskoj avanturi koju predvodi šef stručnog štaba Dejan Stanković. Utakmica  protiv ekipe Tirane donela je nova uzbuđenja pred golom kapitena crveno-belih. Međutim uz odličnu reakciju i dodatni faktor sreće Milan Borjan uspeo je uz pomoć stative da sačuva gol na teškom gostovanju, posle pokušaja Torase.

Nedavno odigran meč protiv Genta na stadionu “Rajko Mitić” još jednom je pokazao kvalitet koji poseduje Borjan, naročito u trenucima kada je prisutan veliki pritisak. Fenomenalna reakcija u poslednjim momentima utakmice posle pokušaja glavom Klajndista i odbrana koja će sigurno biti upamćena od strane zvezdaške javnosti su neki od utisaka sa ovog duela. Ovacije koje je dobio po završetku duela upotpunile se doživljaj, a jedina stvar koja je nedostajala jeste podrška navijača.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kide

pre 3 godine

Borjan je sjajan golman. Ima jos utakmica gde je odlicno branio. O njemu i njegovim odbranama tek ce se pisati. Narocito posle odredjene vremenske distance. Borjan je usao u zvezdinu istoriju.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija