• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

13:01

PROBLEM ZA ZVEZDU! Posle ovoga, veliko je pitanje može li šampion Srbije da odbrani TITULU

Crvena zvezda

PROBLEM ZA ZVEZDU! Posle ovoga, veliko je pitanje može li šampion Srbije da odbrani TITULU

Podeli vest

Prvu utakmicu posle reprezentativne pauze fudbaleri Crvene zvezde odigraće u Novom Sadu protiv Vojvodine u okviru 15. kola Superlige Srbije, a to će biti duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli

Veliko pojačanje uoči tog meča dobio je šef stručnog štaba novosadske "stare dame" Nenad Lalatović, pošto se najbolji strelac tima Petar Bojić oporavio od koronavirusa.

 

 

Bojić je propustio pretodni meč Vojvodine, protiv Metalca (3:3), a imao je sreće da je sada pauza zbog reprezentativnih obaveza, pa će se već u narednom kolu vratiti.

Posle prvih 14 kola, Crvena zvezda i Vojvodina zauzimaju prve dve pozicije na tabeli Superlige, a deli ih osam bodova. Prema tome, ukoliko bi Zvezda ostvarila pobedu to bi bio korak ka odbrani titule, ali u slučaju trijumfa Voše sve bi se "zakuvalo" na vrhu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

PROBLEM??? NEMA TU ZVEZDA PROBLEM JER NEĆE IZGUBITI. ŠTO SE TIČE TITULE, I TO JE JASNO. NI VOŠA NI PARTIZAN NEMAJU KAPACITET ZA TRKU DO KRAJA. ZVEZDA JE ŠAMPION.

ljubo

pre 3 godine

zvezda pobedjuje lagano bez graske znoja, igraci vojvodine ce samo stajati na terenu nece biti otpora zustrih duela prijateljska utakmica bez spornih momenata ili ako ih bude bice za zvezu a lalatovic nece nista reci vec ce reci da je to realno da se vojvodina bori sa artizanom za 2 mesto jer je to realnije posto su vezali 3 pobede.

Goran

pre 3 godine

PORAZ zvezde JE ustavom ZABRANJEN!!!!Pitajte vucka!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija