• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

00:50

DEKI OTVORIO DUŠU! Posle Libereca je sve rekao, nije bilo lako!

Crvena zvezda

DEKI OTVORIO DUŠU! Posle Libereca je sve rekao, nije bilo lako!

Podeli vest

Crvena zvezda je na gostovanju Slovanu u Liberecu odigrala meč bez pobednika i bez golova, ali je uprkos tome sa 11 osvojenih bodova obezbedila prolazak u narednu fazu takmičenja Lige Evrope

Šef stručnog štaba našeg šampiona Srbije Dejan Stanković tvrdi da je i pored remija u Češkoj cilj ispunjen.

Prolaz dalje je zasluga svih momaka koji u paklenom ritmu kakav imamo, uspevaju da izvuku i više od maksimuma. Često govorim da čovek na terenu donese više nego igrač, a oni iz meča u meč pokazuju da su veliki ljudi. Situacija sa zdravstvenim biltenom nije bila sjajna, pratilo nas je mnogo pehova što se tiče povrede, umora i virusa, ali su momci iz svega izašli snažniji i zaslužili da osvoje 11 bodova. Da me je neko pitao pre početka takmičenja da li bih prihvatio takav saldo, ne znam šta bih odgovorio, ali znam da smo i pre početka grupne faze hrabro najavljivali "evropsko proleće", a ono je sada tu. To je uspeh svih ljudi u klubu i naših navijača, time smo podigli lestvicu još više. Pokazali smo se pošteno i odgovorno i tako smo i ulazili u svaki meč. Još jednom - "skidam kapu" igračima - počeo je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Remi Zvezde na kraju grupne faze takmičenja u Ligi Evrope

Osvrnuo se i na detaljniju analizu meča šef stručnog štaba.

- Moglo je i bolje. Prvo poluvreme nismo bili na našem nivou, ali čim smo ušli u nastavak meča sa više strpljenja, bili smo pravi. Protivnik se takođe pitao, a oni su izašli čvrsto, pa je utakmica bila "do koske", kao da smo se borili za prolaz. Čestitam im na fer pristupu. Drago mi je što treću utakmicu u nizu nismo primili gol u Evropi.

Foto: Starsportphoto

 

Ne razmišlja Stanković o narednom rivalu u Ligi Evrope.

- Uživam u današnjem rezultatu. Imamo još tri utakmice do kraja polusezone, čekaju nas dueli sa Bačkom i Metalcem u Superligi, kao i sa Radom u kupu, posle toga pauza. To je paklen ritam, ali igrači imaju sjajan karakter i verujem da će izgurati na pravi način sve ono što ih čeka. U ponedeljak dobijamo protivnika, pa ćemo razgovarati. Nećemo se predavati bez obzira na to ko nam je sledeći rival. Realista sam, ali uvek idem sa podignutim gardom. Poštujemo svakog, međutim, nemamo razloga da se plašimo - podvukao je Stanković.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 3 godine

Stankoviću više samokritike.Večreras u 90 minuta igre samo jedna i to slučajna gol šansa za Bena koju nije realizirao.Sa takvom igrom ne može se u Evropu.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija