• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

14:55

MRKELA NIJE SREĆAN! Najbolji Milan u poslednjih 10 godina, Stanković ima jak motiv!

Crvena zvezda

MRKELA NIJE SREĆAN! Najbolji Milan u poslednjih 10 godina, Stanković ima jak motiv!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je očekivanja posle žreba u Nionu koji je Crvenoj zvezdi dodelio Mila. Mrkela je bio i jedan od aktera čuvene utakmice 1988. godine, kada je Zvezda tek nakon penala eliminisana od italijana

Mitar Mrkela se nada da će srpski šampion moći i ovoga puta da pruži Milanu dostojan otpor i da će navijači uživati u novom spektaklu. Dodao je da je ovo najjači tim Rosonera u poslednjih 10 godina.

- Nemam neka specijalna očekivanja, svi protivnici su jaki, Milan posebno. Ovo je verovatno najbolji Milan u poslednjih 10 godina, prvi su u Seriji A, verujem da će navijači biti srećni što mogu da vide ovako veliki tim.

Foto: Starsportphoto

Sedorf i Milovanović 2006. u Beogradu (1:2)

Osvrnuo se Mrkela i na meč kada je i sam bio akter:

- Ovo je treći put da igramo protiv njih u istoriji, igrali smo protiv njih i 1988, to je bio verovatno najjači Milan u istoriji, isto je bilo vreme kada smo razmišljali, atraktivan protivnik, kako ćemo, šta ćemo, verujem da smo u to doba, kada je Milan osvojio tri vezane titule bili njihov najteži rival. Dejan Stanković je neko ko dobro poznaje Milan i italijanski fudbal, imaće i on motiva jer je bio igrač Intera, nadamo se da ćemo biti u mogućnosti da im se suprotstavimo, iako je ta razlika između bogatih klubova sada drastično veća nego što je to bila 1988. godine.

 

On je istakao i da se u zavisnosti od odlazaka mogu očekivati pojačanja na Marakani u zimskom prelaznom roku.

- Priča se, uvek ističem da prelazni rok ne počinje 1. januara kada se zvanično otvori tržište, on počinje mnogo ranije, čim se završi jedan rok, počinje drugi. U zavisnosti od toga ko dolazi i odlazi, tako ćemo i dalje preduzimati korake - rekao je Mitar Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija