• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

16:41

MILAN JE RIVAL PO MERI! Dule Savić očekuje spektakl dva šampiona Evrope!

Crvena zvezda

MILAN JE RIVAL PO MERI! Dule Savić očekuje spektakl dva šampiona Evrope!

Podeli vest

Dušan Savić, legenda Crvene zvezde, zadovoljan je protivnikom kojeg su dobili crveno-beli u šesnaestini finala Lige Evrope

Nekadašnji as srpskog šampiona Duša Savić smatra da je Zvezda i Milan zaslužuju jedno drugo. 

- Mislim da je ovo, kako bih rekao, rival po meri. Zvezda zaslužuje Milan, a Milan zaslužuje Zvezdu. To će biti duel dva šampiona Evrope - rekao je za Kurir Dule Savić.

Foto: Starsportphoto

Zvezdaši se nadaju podvigu!

Nekadašnji sjajni napadač crveno-belih nada se da će UEFA u februaru dozvoliti prisustvo publike na stadionima, makar 30 odsto od kapaciteta.

- Domaćini smo u prvoj utakmici. Nepoznanica je, da li ćemo igrati protiv Milana u prisustvu gledalaca, ili ne. Fudbal zaslužuje ambijent sa navijačima, zbog ovoga sada, kad vidim stadione bez publike, mnogo sam tužan. Ako bi bilo moguće da gledaoci prisustvuju utakmicama, makar u smanjenom kapacitetu, to bi značilo mnogo ovoj ekipi Zvezde. Verujem da će se to promeniti do 18. februara, kada igramo protiv Milana - zaključio je Dule Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija