• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

13:05 >> 15:27

TAČKA NA PERFEKTNU JESEN! Zvezda posle mnogo muke savladala Rad /FOTO/VIDEO/

Crvena zvezda

TAČKA NA PERFEKTNU JESEN! Zvezda posle mnogo muke savladala Rad /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Rad u osmini finala Kupa Srbije sa 2:1 (1:1)

Moglo je sa manje drame, ali pobeda je pobeda! Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su spustili zavesu na veoma uspešnu jesen pošto su na Banjici bili bolji od Rada sa 2:1(1:1)!

Foto: Starsportphoto

Konačna odluka pala je u 60. minutu akcijom Zvezdine "dece"! Radulović je dobro probio po levoj strani i kao na tacni poslužio Krstovića kome nije bilo teško da sprovede loptu u nebranjeni deo mreže za konačni rezltat 2:1. 

Videlo se od starta meča da je Rad spreman da se nadigrava sa Zvezdoma, poveo je domaćin preko Radunovića već u četvrtom minutu susreta, oduzeo je napadač Rada loptu Degeneku, namestio se i "skinuo paučinu" gola koji je čuvao Zoran Popović! 

Nije dugo trebalo crveno-belima da poravnaju rezultat, gotovo presilikana situacija, Spiridonović je uzeo "ničiju loptu" i lako poravnao rezultat!

Rad - Crvena zvezda 1:2 (1:1)

Strelci: Radunović 4, Spiridonović 17, Krstović 60

Stadion Kralj Petar Prvi       Sudija: Jovan Šegrt

Rad: Marković – Tučević, Ciger, Stojsavljević, Miličković – Riznić, Busnić -Ilić, Gazivoda, Jovanović – Radunović
Trener: Milan Milanović

Crvena zvezda: Popović – Gobeljić, Eraković, Degenek - Spiridonović, Sanogo, Radulović, Nikolić, Simić – Boaći, Pavkov.
Trener: Dejan Stanković 

Tok meča

Drugo poluvreme

90. minut - Korner za Rad u poslednjim sekundama meča i golman Marković je u šesnaestercu!

86. minut - Ogromna šansa za Rad! Ciger je probio po boku, ali je Popović uspeo da spasi svoj gol! Malo je falilo da "građevinari" poravnaju u samoj završnici meča!

81. minut - Velika prilika za Rad, Pankov je faulirao Radunovića! Dobro je ubačena lopta, ali je Danović loše zahvatio, ostaje 2:1 za Crvenu zvezdu!

Foto: Starsportphoto

75. minut - Kontroliše Crvena zvezda dešavanja na terenu u poslednjim minutima!

70. minut - Još jedan pokušaj iz daljine crveno-belih, imao je Boaći i boljih rešenja, ali je pokušao da šutira!

68. minut - Tek što je ušao na teren odmah prilika za Gajića, dobio je bek Zvezde dobar pas po boku, pokušao je da šutira, ali je lopta otišla daleko preko gola!

64. minut - Nova dvostruka izmena u taboru crveno-belih, teren napuštaju Veljko Nikolić i Veljko Simić, dok će njihova mesta popuniti Gajić i Ivanić. 

60. minut - GOOOOOOOL! Zvezda vodi, maestralno je prošao Andrija Radulović i poslao pas na peterac za Nikolu Krstovića, crveno-beli preokreću rezultat - 1:2!

57. minut - Opao je ritam utakmice posle šanse koju je propustio Rad, uglavnom se igra na polovini "Građevinara", ali se domaćin dobro brani!

52. minut - Najbolja prilika na meču za Rad! Gazivoda je uzeo loptu Pankovu lepo centrirao na drugu stativu, ali je Tučević promašio, ostaje 1:1!

50. minut - Fauliran je Boaći, Nikolić je u šesnaestercu pronašao Erakovića, ali je talentovani štoper šutirao preko gola!

Foto: Starsportphoto

46. minut - Izmena na startu drugog dela igre, utakmicu su završili Pavkov i Degenek, a na terenu su Nikola Krstović i Radovan Pankov. 

Prvo poluvreme

45. minut - Gotovo je izuzetno zanimljivo prvo poluvreme! 

Foto: Starsportphoto

44. minut - Nova greška Miloša Degeneka, Gazivoda je došao do lopte pre reprezentativca Australije, ali je krilni fudbaler Rada bio neprecizan!

40. minut - Ogromna prilika za RIčmonda Boaćija, Radulović ga je lepo pogodio u petercu, ali je napadač crveno-belih loše šutirao!

39. minut - Faul nad Seku Sanogom, dobra prilika za Radulovića da centaršutem ugrozi gol Rada!

34. minut - Sada šansa pred golom Rada, rasplamsala se igra u poslednjih par minuta. Simić je probio po boku, želeo da uposli nekoga u šesnaestercu, ali je lopta otišla iza leđa svima!

31. minut - Velika šansa za Rad nakon kornera, ipak, Eraković je ostao smiren i otklonio opasnost ispred svog gola! 

Foto: Starsportphoto

28. minut - Novi prekid i nova opasnost pred golom Rada, srušen je Radulović, ali je Simić napravio faul u napadu!

23. minut - Sve opasnija je Crvena zvezda, fauliran je Pavkov na nekih 25 metara od gola Rada, Spiridonović je šutirao, ali je Marković sačuvao svoj gol!

21. minut - Velika šansa za Milana Pavkova, ali je Marković dobro odreagovao!

17. minut - GOOOOOOOL! Spiridonović poravnava rezultat! Slična situacija kao i kod gola Rada, Spiridonoviću je ostavljeno prostora da se namesti i gađa, golman Marković nije imao šanse - 1:1!

12. minut - Od gola Rada igra se uglavnom na polovini domaćina, Crvena zvezda je u totalnoj ofanzivi, ali bez većih problema za "građevinare"!

8. minut - Velika greška Srđana Spiridonovića otvorila je kontru Radu, ali je Degenek faulirao Riznića i sprečio novu opasnost pred golom Zorana Popovića.

4. minut - GOOOOOOOL! Šok za crveno-bele već na startu meča! Radunović je uzeo jednu "ničiju loptu" izostao je blok štopera Zvezde, a napadač Rada se namestio i perfektnim udarcem savladao Popovića!

1. minut - Tek što je počela utakmica, odmah velika šansa za Crvenu zvezdu, Veljko Simić je pokušao, ali je njegov udarac izblokiran. 

13:10 - Nešto više od 20 minuta ostalo je do početka utakmice, ali još uvek nema sastava dveju ekipa. 

13:00 - Dobrodošli na lajv prenos utakmice osmine finala Kupa Srbije između Rada i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15